-

Economie

Man die 37 jaar onschuldig achter de tralies zat, blaast jury van z’n sokken.

De jury van America’s Got Talent was diep onder de indruk van het zangtalent van Archie Williams (59). Maar ook zijn beklijvend verhaal roerde de mensen in de huiskamers tot tranen toe.

De man werd in 1983 ten onrechte veroordeeld voor een verkrachting. Williams werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, ondanks getuigenissen en forensisch bewijs van zijn onschuld. De getalenteerde zanger verklaarde: “Ik kon niet geloven dat het echt gebeurde. Ik wist dat ik onschuldig was. Maar als arme zwarte jongen had ik niet de financiële draagkracht om de strijd aan te gaan met de staat Louisiana.”

Onschuldig

In de jaren ’90 kreeg Williams de steun van het Innocence Project. Aan de hand van een vingerafdrukanalyse werd zijn onschuld vorig jaar definitief bewezen en werd de man eindelijk vrijgelaten.

Na zijn vrijlating slaagde Williams erin zijn grote droom waar te maken: deelnemen aan America’s Got Talent. Met zijn indrukwekkende cover van Don’t let the sun go down on me stootte hij met gemak door naar de volgende ronde.

Gewoon delen als ook jij zo onder de indruk bent!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder