-

Algemeen

Dit is het absurde bedrag dat Heleen van Royen gaat verdienen met Only Fans: ´En dat ondanks haar leeftijd´

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Heleen van Royen, schrijfster en voormalig mediapersoonlijkheid, weet hoe ze moet opvallen. Op 60-jarige leeftijd en moeder van twee, maakt ze opnieuw de tongen los. Deze keer niet met een roman of documentaire, maar met een gewaagde stap: ze opent een eigen betaalde pagina op het bekende – en vaak beruchte – platform OnlyFans.

Artistiek bloot op leeftijd

Waar OnlyFans doorgaans geassocieerd wordt met expliciete content, wil Heleen het anders aanpakken. “Ik ga content maken op een adult platform, OnlyFans of F2F, waar ik al mijn exhibitionistische neigingen kwijt kan,” vertelt ze in de VARAgids. Daarbij wil ze vooral inzetten op een ‘artistieke’ benadering van naakt. “Ik ben benieuwd wat het doet met je hoofd als mensen zich op je lichaam abonneren. Op mijn zestigjarige lichaam.”

Ze maakt er geen geheim van dat ze met deze stap een zekere controle terug wil nemen. “Als ik een sexy foto post op bijvoorbeeld Instagram, dan komt-ie overal terecht. Iedereen kan dat pikken. Dat steekt, die gasten verdienen geld. Ik ben clickbait, maar ik verdien er zelf niks aan.”

Niet voor de views, maar voor de regie?

Toch lijkt het niet alleen om de inkomsten te gaan. Heleen noemt het ook een vorm van zelfonderzoek. “Ik heb geen idee wat het gaat opleveren, want er zijn niet veel vrouwen van 60+ op dit soort platforms.”

Ze ziet het als een experiment, eentje waarover ze ook gaat schrijven in een aankomend boek dat ze samen met Lale Gül maakt. “Wat zal ik doen en durven? Ik kan me er nu nog niets bij voorstellen dat ik naakt voor de camera ga zitten of zal vrijen met Bart.”

Bedtijdverhalen en spiegelfoto’s

Wat kunnen abonnees dan wél verwachten? Heleen hint alvast op “bedtime stories”, erotische verhalen in een spannend setje, en de nodige spiegelfoto’s – iets wat ze naar eigen zeggen al ‘duizend jaar’ doet. “En nog veel meer,” voegt ze er met enthousiasme aan toe. “Ik ben er echt hyped over.”

Nieuwe inkomstenbron?

Hoeveel Heleen precies hoopt te verdienen, blijft gissen. Maar duidelijk is dat ze niet langer gratis de ‘clickbait’ wil zijn waar anderen aan verdienen. “Hoelang mijn lichaam al wordt uitgebuit, u hebt geen idee. Dat wil niet zeggen dat ik een slachtoffer ben, maar schandalig is het natuurlijk wel.”

Eind mei gaat haar pagina live. Wat het publiek zal vinden van deze nieuwe kant van Heleen van Royen, zal snel blijken. Eén ding is zeker: Heleen blijft zichzelf telkens opnieuw uitvinden – en houdt Nederland daar graag van op de hoogte.

Algemeen

Vriend betrapt Suzanne Schulting op heterdaad en vindt bekende Nederlander in zijn kledingkast!

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Suzanne Schulting: ijskoningin met olympisch goud én een levendig liefdesleven

Suzanne Schulting behoort tot de absolute top van de Nederlandse sportwereld. De shorttrackster, die ook geregeld uitkomt op de langebaan, groeide uit tot een nationale heldin dankzij haar prestaties tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 en 2022. Met haar explosieve snelheid, krachtige bochtenwerk en tomeloze inzet wist ze Nederland meerdere keren naar het ereschavot te brengen.

Maar Suzanne is méér dan een topsporter. Ze is een jonge vrouw met een uitgesproken persoonlijkheid, een energieke levensstijl en – als we de geruchten mogen geloven – een nogal dynamisch liefdesleven.

In dit artikel belichten we zowel de glorieuze sportcarrière van Suzanne als enkele kleurrijke momenten uit haar privéleven, die de nodige aandacht trokken op sociale media en juicekanalen.


De doorbraak: goud in Pyeongchang

Suzanne Schulting werd op 25 september 1997 geboren in Groningen. Al op jonge leeftijd bleek ze een natuurtalent op het ijs. Ze combineerde kracht met techniek en een messcherpe focus – eigenschappen die in de wereld van het shorttrack onmisbaar zijn.

Haar grote doorbraak kwam tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. In een zenuwslopende finale op de 1000 meter shorttrack pakte Suzanne het goud, en schreef daarmee geschiedenis: ze werd de eerste Nederlandse olympisch kampioen in het shorttrack.

Alsof dat nog niet genoeg was, voegde ze er ook een bronzen medaille op de 3000 meter aflossing aan toe. Samen met Yara van Kerkhof, Jorien ter Mors en de helaas veel te vroeg overleden Lara van Ruijven, reed ze zelfs een wereldrecord in de B-finale. Door straffen van China en Canada in de A-finale schoof Nederland alsnog door naar het podium.


De vervolgsuccessen: dominantie op het ijs

Na Pyeongchang ging het hard met Suzanne. In 2019 kroonde ze zich tot wereldkampioen op de 1000 meter én overall, wat betekende dat ze de beste allround shorttrackster ter wereld was.

Ze bevestigde haar status vervolgens door ook in 2020 en 2021 de Europese titels binnen te slepen. Zowel op individuele afstanden als in teamverband stond ze haar mannetje – of beter gezegd: haar vrouw.

Op de Olympische Spelen van 2022 in Beijing bewees Suzanne dat haar eerdere gouden plak geen toevalstreffer was. Ze verdedigde met succes haar olympische titel op de 1000 meter, pakte zilver op de 500 meter, en won met het Nederlandse team ook nog eens goud op de relay.

Met meerdere wereld- en Europese titels op zak is Schulting zonder twijfel een van de meest succesvolle Nederlandse shorttrackers aller tijden.


Suzanne op de langebaan

Hoewel shorttrack haar specialisme is, liet Suzanne zich ook zien op de langebaan. Zo deed ze af en toe mee aan nationale wedstrijden, en wist daar ook podiumplekken te behalen.

Haar stijl – krachtig en technisch verfijnd – bleek ook op de lange rechte stukken effectief. Toch blijft haar hart duidelijk bij het shorttrack liggen, waar strategie, snelheid en scherpte nog intenser samenkomen.


Liefde buiten het ijs: geruchten en verhalen

Dat Suzanne niet alleen snel is op het ijs, maar ook in de liefde graag op gevoel afgaat, blijft niet onopgemerkt. Juicekanalen zoals Reality.FBI en Juicechannel wisten in het verleden een aantal opvallende verhalen over haar te delen.

Een van de meest besproken geruchten is het incident waarbij Suzanne, tijdens een relatie, zou zijn betrapt met sprinter Isayah Boers – een topsporter met medailles op Europese en wereldkampioenschappen.

Volgens bronnen van Reality.FBI kwam haar toenmalige vriend onverwachts thuis, waarop Boers zich noodgedwongen zou hebben verstopt in een kledingkast. “Hij zat daar – volgens insiders – tussen de jassen, met zijn knieën tegen zijn kin,” aldus het kanaal. Of dit verhaal volledig klopt, blijft gissen, maar het werd breed gedeeld op sociale media.


De link met Heleen van Royen

Wat het verhaal extra pikant maakt, is de vermeende connectie met schrijver Heleen van Royen. Suzanne zou na de bewuste relatie ook een tijdlang zijn geweest met de zoon van Van Royen. Of deze persoon op de hoogte was van de situatie met Boers, is niet bekend, maar het gerucht zorgde in elk geval voor de nodige beroering.

De sportwereld, die doorgaans een stuk discreter omgaat met privéleven dan de entertainmentindustrie, keek met gefronste wenkbrauwen naar de sensatie rond Suzanne. Maar zoals altijd bij geruchten: er is geen bevestiging vanuit het kamp-Schulting, en Suzanne zelf zwijgt in alle toonaarden.


Suzanne blijft gefocust op het ijs

Wat er zich achter de schermen ook afspeelt, één ding is zeker: op het ijs laat Suzanne zich niet afleiden. Ze blijft keihard trainen, stelt doelen en blijft uitkomen op het hoogste niveau.

In interviews benadrukt ze hoe belangrijk mentale kracht is in haar sport. Shorttrack draait om beslissingen op milliseconden, en fouten worden zelden vergeven. Haar focus en veerkracht maken haar tot een voorbeeld voor veel jonge sporters.


Een publiekslieveling met karakter

Suzanne’s populariteit reikt verder dan de schaatshal. Ze wordt veel gevraagd voor talkshows, is actief op sociale media en staat bekend om haar eerlijke en uitgesproken karakter.

Ze spreekt zich uit over onderwerpen als vrouwensport, mentale gezondheid en sportethiek, en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Die mix van prestaties en persoonlijkheid maakt haar tot een geliefde figuur bij fans én sponsors.


De toekomst: Parijs 2026 en daarna?

Hoewel haar focus nog altijd ligt op shorttrack, heeft Suzanne meermaals laten doorschemeren open te staan voor andere paden na haar sportcarrière. Misschien ligt er een rol in de media, misschien in de coaching, of wellicht blijft ze actief als ambassadeur voor de sport.

Voorlopig blijft de blik gericht op de Olympische Winterspelen van 2026, waar ze opnieuw een hoofdrol wil spelen. Met haar ervaring en vastberadenheid is het niet ondenkbaar dat ze daar opnieuw het podium zal betreden.


Conclusie: een vrouw van extremen

Suzanne Schulting is een sportvrouw in hart en nieren. Ze combineert explosieve prestaties op het ijs met een sprankelende persoonlijkheid en een privéleven dat – al dan niet terecht – af en toe de roddelpers haalt.

Haar succesverhaal begon in Pyeongchang en krijgt met ieder toernooi een nieuw hoofdstuk. Of het nu gaat om medailles, records of liefdesperikelen: Suzanne blijft Nederland verbazen.

En misschien is dat wel wat haar zo bijzonder maakt – niet alleen de snelheid op het ijs, maar ook het lef om zichzelf te zijn, in alle facetten van het leven.

Lees verder