Algemeen
René van der Gijp haalt uit naar Sam Hagens na afscheid VI: ´Gaan we echt niet missen!´
Het vertrek van politiek verslaggever Sam Hagens bij Vandaag Inside laat René van der Gijp koud. De analist gaf in een reactie aan De Telegraaf aan dat het programma wel zonder hem verder kan. “Dat ons programma een leuke opstap is naar meer, is de afgelopen jaren wel gebleken. We gunnen het ze van harte, maar een gemis? Nee, de rest vullen we wel weer in met andere namen,” aldus René.
Sam naar WNL
Sam Hagens verlaat Talpa om presentator te worden bij WNL’s Goedemorgen Nederland. Volgens de verslaggever is het proces snel gegaan. “Ik ben een paar weken geleden benaderd en heb toen gesprekken gevoerd. Ik kijk het programma regelmatig en vind het een heel leuk format. Toch heb ik even moeten nadenken, want Vandaag Inside is een geweldige plek voor een politiek verslaggever,” vertelt Sam.
Geen presentatiekansen bij Talpa
Sam onthulde dat zijn ambities om meer te presenteren binnen Talpa niet mogelijk waren. “Ze hebben duidelijk gezegd: ‘Dit is het. Mogelijkheden qua presentatie zijn er niet.’ Dat was heel helder, dus toen deze kans kwam, heb ik die met beide handen aangegrepen,” aldus Sam.
Reactie van Wilfred Genee
Wilfred Genee reageerde verbaasd op deze uitleg. “Maar er worden wel mensen van buitenaf gehaald,” zei hij, verwijzend naar Talpa’s beleid. Toch benadrukte Sam dat hij geen wrok koestert. “Mijn hoofdredacteur was verrast, maar iedereen snapt het en het is verder prima.”
Geen groot gemis
Hoewel René van der Gijp Sam zijn nieuwe kans gunt, maakt hij duidelijk dat zijn vertrek voor het programma weinig impact heeft. “Een gemis is het pas als Johan of Wilfred wegvalt. Sam en anderen vullen we gewoon in met nieuwe namen,” stelt René droogjes.
Met zijn overstap naar WNL sluit Sam een hoofdstuk bij Talpa af en opent hij een nieuwe deur in zijn carrière, terwijl Vandaag Inside onverminderd doorgaat.
Algemeen
😱🔮 Medium Liesbeth onthult angstaanjagende voorspelling voor 2025
Paragnost Liesbeth van Dijk blikt vooruit: Wat brengt 2025 ons?
Met het einde van het jaar in zicht, maakt paragnost Liesbeth van Dijk traditiegetrouw haar voorspellingen voor het komende jaar. Zoals gebruikelijk heeft De Telegraaf haar uitgenodigd om haar visie op 2025 te delen. Volgens Liesbeth staan ons spannende tijden te wachten, en haar voorspellingen variëren van politieke verschuivingen tot persoonlijke drama’s in de showbizz. Hier is wat zij voor ons in petto heeft.
Terugblik: Liesbeth’s successen in 2024
Voordat we naar 2025 kijken, blikt Liesbeth kort terug op het afgelopen jaar. Ze wist enkele voorspellingen opvallend nauwkeurig te doen. Zo voorspelde ze dat Spanje het EK zou winnen, wat inderdaad gebeurde. Ook voorzag ze dat Joost Klein hoge ogen zou gooien op het Eurovisie Songfestival. Hoewel Joost inderdaad succesvol was, eindigde zijn deelname in diskwalificatie, iets wat Liesbeth niet had voorzien.
Een jaar van crisis
Volgens Liesbeth wordt 2025 een jaar van grote uitdagingen. “Er komt een economische crisis,” zegt ze met overtuiging. De gevolgen hiervan zullen volgens haar diepgaand zijn, met name voor ouderen. “Veel zestigplussers zullen Nederland verlaten vanwege de woningnood,” voegt ze eraan toe. Het vooruitzicht van een toenemende druk op de woningmarkt en economische onzekerheid schetst een somber beeld voor het komende jaar.
Politieke onrust: Valt het kabinet?
Liesbeth waagt zich ook aan voorspellingen over de Nederlandse politiek. Ze denkt dat het kabinet volgend jaar zal vallen, hoewel verslaggever Jeroen Holtrop sceptisch reageert. “Dat is de makkelijkste voorspelling die je kunt doen,” merkt hij op. Liesbeth houdt echter voet bij stuk: “Voor hetzelfde geld blijven ze zitten, maar mijn gevoel zegt dat ze gaan vallen.”
Marco Borsato: Herstel of controverse?
Een van de meest besproken rechtszaken van 2025 wordt die van Marco Borsato. Liesbeth heeft een opvallende voorspelling: “Ik denk dat hij gerehabiliteerd wordt. Dat gevoel heb ik heel sterk.” Ze voegt eraan toe dat haar voorspelling niet onfeilbaar is, maar blijft optimistisch over de uitkomst voor Borsato. Als dit klopt, zou het een schokkende wending zijn in een zaak die veel publieke aandacht heeft gekregen.
Familie Hazes: Verzoening in zicht?
Ook de roerige familie Hazes blijft niet onbesproken. Roxeanne en André Hazes hebben momenteel geen contact met hun moeder Rachel, maar Liesbeth ziet hier verandering in komen. “Er komen signalen dat er weer contact wordt gelegd. Naar mijn gevoel gaat Rachel een beetje ombuigen,” voorspelt ze. Als dit waar blijkt te zijn, zou het een onverwachte wending zijn in de langlopende familieruzie.
Ajax en Francesco Farioli: Geen grootse successen
Wanneer Holtrop vraagt hoe het Ajax komend jaar zal vergaan onder trainer Francesco Farioli, bekent Liesbeth dat voetbal niet haar expertise is. Toch voelt ze dat Ajax het “redelijk” zal doen. “Ze doen het goed, maar worden geen wereldkampioen,” zegt ze. Holtrop wijst haar er lachend op dat dit überhaupt niet mogelijk is, aangezien clubs niet deelnemen aan een wereldkampioenschap.
Donald Trump en Elon Musk: Een verrassende politieke alliantie
Liesbeth’s voorspellingen reiken ook tot de andere kant van de Atlantische Oceaan. Ze voorziet dat Donald Trump opnieuw president van de Verenigde Staten zal worden, maar niet zonder hulp. “Trump is gekocht door Elon Musk,” beweert ze. Volgens Liesbeth zal Musk een grote invloed uitoefenen op Trumps beleid, met mogelijk verrassende uitkomsten. Zo denkt ze dat Trump ervoor zal zorgen dat het conflict tussen Oekraïne en Rusland in 2025 wordt opgelost. “Daar gaat hij voor zorgen,” zegt ze met zekerheid.
Bitcoin: Een gouden jaar?
Op economisch vlak voorspelt Liesbeth een goede tijd voor bitcoin. “Die gaat het heel erg goed doen,” zegt ze. Hoewel ze geen specifieke details geeft, suggereert ze dat de cryptomunt flink zal groeien in waarde. Voor investeerders in bitcoin kan dit een interessante ontwikkeling zijn.
Een jaar van grote veranderingen?
De voorspellingen van Liesbeth schetsen een beeld van een tumultueus 2025, vol politieke onrust, economische uitdagingen en persoonlijke drama’s. Haar inzichten variëren van de val van het kabinet tot verzoening in de familie Hazes en de invloed van Elon Musk op de wereldpolitiek. Zoals altijd is het afwachten in hoeverre haar voorspellingen werkelijkheid worden.
De kracht van voorspellingen
Liesbeth’s voorspellingen laten zien hoezeer mensen zich aangetrokken voelen tot de mystiek van de toekomst. Of je nu gelooft in haar gave of niet, haar inzichten zorgen altijd voor gesprekstof. Zeker in een tijdperk waarin onzekerheid een constante factor is, bieden haar voorspellingen een interessante kijk op wat ons mogelijk te wachten staat.
Conclusie
Het jaar 2025 belooft volgens Liesbeth van Dijk een periode te worden van grote veranderingen en uitdagingen. Haar voorspellingen, die uiteenlopen van politieke verschuivingen tot persoonlijke ontwikkelingen in de showbizz, bieden veel stof tot nadenken. Of ze het bij het juiste eind heeft, zal de tijd leren. Eén ding is zeker: haar inzichten blijven de gemoederen bezighouden. Wat denk jij? Zal 2025 echt zo turbulent worden als Liesbeth voorspelt? Deel je mening in de reacties.