-

Algemeen

Roy Donders en Michelle zeggen vaarwel: ”Was een mooie tijd”

Roy Donders en zijn grote liefde Michelle hebben hun vakantie in Turkije afgesloten. De twee waren samen met hun kinderen en Roys vader Frans op reis, en hoewel de vakantie vol plezier en ontspanning was, is het afscheid toch zwaar gevallen. Roy deelt via Instagram dat het voor de familie een geweldige tijd was. “Aan al het moois komt een eind. Nu weer naar huis, back to work,” schrijft hij bij een reeks hartverwarmende vakantiefoto’s.

Een Welverdiende Vakantie

De vakantie in Turkije was een moment van rust voor Roy en Michelle, die na een drukke periode in Nederland echt even de tijd namen om tot zichzelf te komen. De foto’s op Instagram tonen een ontspannen en gelukkige familie, die duidelijk genoten heeft van het samenzijn. Roy is niet alleen een bekende realityster, maar ook een ondernemer met een druk leven. Voor hem was deze vakantie een welkome pauze om op te laden voordat hij zich weer in zijn werk stort.

Niet alleen Roy en Michelle genoten van de vakantie, ook de kinderen hadden een geweldige tijd. Turkije bood hen niet alleen de zon en het strand, maar ook de mogelijkheid om tijd door te brengen met hun vader en grootvader, Frans. De vakantie markeerde een belangrijk moment van familiebinding, iets wat Roy altijd hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen maanden waren hectisch voor het stel, mede door hun avonturen met hun Bed and Breakfast, maar in Turkije konden ze even afstand nemen van het dagelijkse leven.

Verkoop van de Bed and Breakfast

Vorige maand namen Roy en Michelle een andere beslissing: ze besloten hun Bed and Breakfast, die ze eerder dit jaar in mei hadden geopend, te verkopen. Dit nieuws kwam als een verrassing voor veel fans, vooral omdat het stel eerder nog groots had geïnvesteerd in het opknappen van de B&B. Er werd onder andere een kamer omgebouwd tot een luxe gastenverblijf en de tuin werd getransformeerd tot een wellness-centrum. Gasten die een nachtje wilden verblijven in het gastenverblijf van Roy en Michelle, betaalden daar een aanzienlijk bedrag voor. Ondanks de populaire locatie en de positieve recensies, hebben ze toch besloten de B&B van de hand te doen.

De reden achter de verkoop is echter niet dat de B&B slecht draaide. Roy en Michelle zijn namelijk zeer ambitieus en hebben nieuwe plannen voor de toekomst. Het stel is op zoek naar een groot stuk grond waar ze twee huizen kunnen neerzetten. De bedoeling is dat het gezin zelf in één van de huizen gaat wonen, terwijl ze het andere huis willen omtoveren tot een nieuwe Bed and Breakfast. Roy is altijd al een ondernemer geweest met grote dromen, en het lijkt erop dat hij nu opnieuw een stap wil zetten om zijn ambities verder te verwezenlijken.

De Toekomstplannen

Ondanks dat ze afscheid nemen van hun huidige B&B, betekent dit niet dat Roy en Michelle stoppen met hun avontuur in de gastvrijheid. Integendeel, ze zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun droom voort te zetten. De verkoop van hun huidige huis en B&B maakt deel uit van hun plan om een nieuwe start te maken. De woning van Roy, die momenteel te koop staat voor 550.000 euro, moet plaatsmaken voor een groter project dat meer ruimte biedt voor hun groeiende ambities. Het idee om een groot stuk grond te kopen met twee huizen biedt niet alleen de kans om een comfortabel thuis te creëren voor hun gezin, maar ook om een nieuwe, grotere Bed and Breakfast te runnen.

Voor Roy en Michelle staat de zoektocht naar de perfecte locatie hoog op hun prioriteitenlijst. Ze willen een plek vinden waar ze niet alleen kunnen wonen, maar ook hun gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. De plannen zijn groots, en dat past goed bij het stel dat bekendstaat om hun ondernemende geest en liefde voor gastvrijheid. Roy heeft al laten zien dat hij een neus heeft voor zaken en een talent heeft om mensen zich thuis te laten voelen, dus het is geen verrassing dat hij zijn volgende B&B nog succesvoller wil maken dan de vorige.

Terug naar Werk

Hoewel de vakantie in Turkije voorbij is, betekent dit niet dat Roy en Michelle nu rustig aan gaan doen. Integendeel, nu ze terug zijn in Nederland, zullen ze zich weer volledig richten op hun werk en de verkoop van hun huis. Roy geeft aan dat hij enthousiast is om weer aan de slag te gaan en zijn plannen voor de toekomst verder uit te werken. De komende weken zullen in het teken staan van het zoeken naar een nieuwe locatie voor hun volgende project, maar ook van de dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden die bij het runnen van een onderneming komen kijken.

Het runnen van een Bed and Breakfast is hard werken, maar voor Roy en Michelle is het ook een passie. Ze genieten van het contact met hun gasten en vinden het geweldig om mensen een fijne plek te bieden om te verblijven. Het nieuwe project, waarvan ze hopen dat het snel van de grond komt, is voor hen een kans om hun droom verder uit te bouwen en hun succes voort te zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv)

De Kracht van Familie

Wat opvalt aan Roy en Michelle is de sterke band die ze hebben met hun familie. Niet alleen zijn ze altijd bezig met hun eigen kinderen, maar ook Roys vader, Frans, is een belangrijke steunpilaar in hun leven. Frans was mee op vakantie naar Turkije en genoot zichtbaar van de tijd die hij met zijn zoon en kleinkinderen doorbracht. Familie is voor Roy en Michelle de belangrijkste motivatie achter alles wat ze doen, en dat blijkt uit alles wat ze ondernemen.

Roy deelt vaak op Instagram hoe belangrijk familie voor hem is, en ook tijdens deze vakantie was dat duidelijk te zien. De momenten samen met zijn vader en kinderen zijn voor hem van onschatbare waarde. Het biedt hen niet alleen de kans om herinneringen te maken, maar ook om samen te groeien als gezin. Voor Roy en Michelle is dit de kern van hun geluk: samen zijn met hun geliefden, waar ze ook zijn.

Key Points

  1. Vakantie in Turkije: Roy Donders en Michelle brachten samen met hun kinderen en Roy’s vader Frans een vakantie door in Turkije. Het was een tijd van ontspanning en familiebinding.
  2. Verkoop van de Bed and Breakfast: Roy en Michelle openden in mei een Bed and Breakfast, maar hebben besloten deze nu alweer te verkopen. Ze zijn op zoek naar een grotere locatie om hun ambitieuze plannen voort te zetten.
  3. Nieuwe Plannen: Het stel wil een stuk grond kopen met twee huizen. Eén huis wordt hun nieuwe woonhuis en het andere huis willen ze ombouwen tot een nieuwe Bed and Breakfast.
  4. Ondernemende Geest: Roy en Michelle laten zich niet ontmoedigen en blijven hun ondernemende dromen najagen. Ze zijn vastbesloten om hun succes in de gastvrijheid voort te zetten.
  5. Familie als Prioriteit: Familie speelt een centrale rol in het leven van Roy en Michelle. Hun vakantie in Turkije en de sterke band met Roy’s vader en hun kinderen zijn belangrijke aspecten van hun geluk.

Met de verkoop van hun huidige woning en B&B in het vooruitzicht, staan Roy en Michelle klaar voor een nieuw avontuur. Hun ambitie en liefde voor gastvrijheid blijven hun drijfveer, en het lijkt erop dat er nog veel mooie dingen op hun pad zullen komen.

Algemeen

Bikinifoto van Maxima op bureau koning Willem Alexander trekt de aandacht!

Máxima

Het Instagram-account van het Koninklijk Huis biedt een unieke mogelijkheid voor iedereen die graag een kijkje wil nemen in het dagelijks leven van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Dit officiële account geeft niet alleen een overzicht van hun koninklijke verplichtingen en publieke optredens, maar biedt ook glimpsen van het persoonlijke leven van de koninklijke familie. Van formele staatsbezoeken tot bijzondere momenten met hun drie dochters, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, is er veel te ontdekken voor geïnteresseerden.

Een Inkijkje in het Koninklijk Leven

Een van de recente posts op het account laat koning Willem-Alexander zien tijdens een van zijn dagelijkse taken: het ondertekenen van wetten. Deze ogenschijnlijk alledaagse handeling is in feite een van de belangrijkste taken van de koning. In de post wordt uitgelegd hoe de koning in zijn werkkamer op Paleis Huis ten Bosch wetsontwerpen en andere officiële documenten ondertekent, waarbij er bijzondere aandacht wordt besteed aan het staatsrechtelijke proces dat hierachter schuilgaat.

De tekst bij de post luidt:

“In zijn werkkamer op Paleis Huis ten Bosch ondertekent de Koning een wet. Jaarlijks ondertekent de Koning zo’n 500 wetten en Algemene Maatregelen van Bestuur en zo’n 3000 Koninklijke Besluiten. Al deze stukken moeten persoonlijk door de Koning worden getekend. Het tekenen van documenten door iemand anders namens de Koning is niet mogelijk.”

Deze verklaring geeft inzicht in de cruciale rol die de koning speelt in het staatsbestel van Nederland. Hoewel het tekenen van documenten wellicht simpel lijkt, speelt het een belangrijke rol in het functioneren van de regering. Volgens de Grondwet moeten alle wetsontwerpen, nadat ze zijn goedgekeurd door het parlement, worden ondertekend door zowel de koning als de verantwoordelijke minister. Dit proces wordt ook wel contraseign genoemd, wat betekent dat de minister door zijn handtekening te zetten de staatsrechtelijke verantwoordelijkheid voor het besluit op zich neemt.

Het Belang van de Handtekening

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat de koning niet zomaar een symbolische rol vervult bij het ondertekenen van deze documenten. Elk wetsontwerp en koninklijk besluit krijgt pas officiële status nadat het zowel door de koning als door de minister is ondertekend. Dit betekent dat de koning een onmisbare schakel is in het proces van wetgeving. De post vervolgt:

“De minister neemt door zijn handtekening te zetten, de staatsrechtelijke verantwoordelijkheid voor het besluit. Pas nadat zij allebei het wetsontwerp hebben ondertekend, krijgt het de status van wet. Ook onder Koninklijke Besluiten moeten beide handtekeningen staan.”

Hoewel de koning geen persoonlijke verantwoordelijkheid draagt voor de inhoud van de wetten – dit is de taak van de minister – is het feit dat de koning elke wet zelf moet ondertekenen een diepgeworteld staatsrechtelijk gebruik dat de monarchie verbindt met het dagelijks bestuur van het land.

Foto’s op het Bureau van Willem-Alexander

Een interessante bijkomstigheid van deze Instagram-post is de inkijk die het geeft in de persoonlijke ruimte van koning Willem-Alexander. Naast de formele taak van het ondertekenen van wetten, laten de foto’s van de werkkamer zien dat de koning, net als veel andere mensen, graag persoonlijke foto’s van zijn gezin op zijn bureau heeft staan. Op de beelden zijn verschillende foto’s te zien van koningin Máxima en hun dochters, die een persoonlijk tintje geven aan de formele setting van de werkkamer.

Een van de foto’s die op het bureau van Willem-Alexander staat, trekt bijzonder veel aandacht. In de comments vragen veel volgers naar een specifieke foto waarop koningin Máxima te zien lijkt te zijn tijdens een ontspannen moment, vermoedelijk op het strand. Fans van de koninklijke familie zijn nieuwsgierig naar dit persoonlijke kiekje en vragen of deze foto misschien gedeeld kan worden.

Het is niet ongewoon dat volgers van het Koninklijk Huis graag meer willen zien van het persoonlijke leven van de koning en koningin, zeker wanneer ze zulke persoonlijke details oppikken in officiële foto’s. Deze mix van formele en informele elementen maakt het Instagram-account van het Koninklijk Huis tot een interessante en populaire bron van informatie voor zowel liefhebbers van de monarchie als casual volgers.

Sociale Media en Het Koninklijk Huis

Het feit dat het Koninklijk Huis gebruikmaakt van Instagram om het publiek op de hoogte te houden, is een weerspiegeling van de moderne benadering die koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben ten aanzien van communicatie met het volk. Het koninklijke paar heeft altijd geprobeerd om hun familie en de monarchie toegankelijker en dichter bij het volk te brengen, en sociale media spelen hierbij een belangrijke rol.

Via Instagram en andere kanalen kan het publiek direct betrokken worden bij de activiteiten van de koning en koningin. Of het nu gaat om staatsbezoeken, werkbezoeken of hun betrokkenheid bij maatschappelijke projecten, volgers kunnen op de voet volgen waar de koninklijke familie zich mee bezighoudt. Deze directe toegang tot het leven van de koninklijke familie draagt bij aan de populariteit van de monarchie en laat zien hoe belangrijk het is om in contact te blijven met de bevolking.

Daarnaast biedt het een platform waar volgers hun vragen kunnen stellen of hun steun kunnen betuigen aan de koninklijke familie. Dit heeft geleid tot een grotere betrokkenheid van het publiek bij de monarchie en versterkt de band tussen de koninklijke familie en de burgers van Nederland.

Het Gezin van Willem-Alexander en Máxima

De koninklijke familie bestaat uit koning Willem-Alexander, koningin Máxima, en hun drie dochters: prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. Hoewel de koning en koningin een zeer publieke rol vervullen, proberen ze hun dochters zoveel mogelijk een ‘normaal’ leven te laten leiden. De prinsessen volgen hun onderwijs deels in het buitenland, zoals prinses Alexia die momenteel in het Verenigd Koninkrijk studeert, en proberen buiten de schijnwerpers te blijven als het gaat om hun privéleven.

Desondanks krijgen we via officiële kanalen zoals Instagram af en toe een glimp van het gezinsleven van de Oranjes te zien. Of het nu gaat om vakantiefoto’s of gezamenlijke activiteiten, het is duidelijk dat de koning en koningin hun gezin op de eerste plaats zetten.

Een Persoonlijke en Publieke Rol

De balans tussen het persoonlijke leven en hun publieke rol is iets waar Willem-Alexander en Máxima veel waarde aan hechten. Terwijl ze hun plichten als koning en koningin met toewijding vervullen, maken ze ook duidelijk dat hun gezin en hun dochters centraal staan in hun leven.

Door gebruik te maken van platforms zoals Instagram kunnen ze deze twee aspecten van hun leven op een moderne en toegankelijke manier delen met het Nederlandse volk. Het Koninklijk Huis blijft op deze manier niet alleen relevant, maar ook geliefd bij het publiek, door zowel de officiële als persoonlijke kant van hun leven te laten zien.

Belangrijkste Punten:

  1. Instagram-account van het Koninklijk Huis: Het account biedt een uniek kijkje in het leven van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters.
  2. Dagelijkse Taken van de Koning: Willem-Alexander ondertekent jaarlijks honderden wetten en Koninklijke Besluiten, een taak die hij persoonlijk moet uitvoeren volgens de Grondwet.
  3. Persoonlijke Foto’s op zijn Bureau: Op het bureau van de koning zijn verschillende familiefoto’s te zien, waaronder een vakantiefoto van koningin Máxima die veel aandacht trekt.
  4. Moderne Communicatie: Het Koninklijk Huis gebruikt sociale media om in contact te blijven met het publiek en transparantie te bevorderen over hun werkzaamheden en gezinsleven.
  5. Balans tussen Persoonlijk en Publiek: Koning Willem-Alexander en koningin Máxima proberen hun officiële taken te combineren met hun rol als ouders, en delen dit via sociale media.

Lees verder