-

Algemeen

Joost Klein gediskwalificeerd van finale na bedreigen medewerker songfestival: ‘Dit is schandelijk’

Joost Klein is definitief uitgesloten van de finale van het Eurovisie Songfestival. De Nederlander is gediskwalificeerd wegens verdenking van bedre!ging van een medewerker van het songfestival, zo heeft de EBU, de organisator van het evenement, aangekondigd.

Omroep AvroTros is geschokt door deze beslissing en noemt het disproportioneel. De zaak ligt nu bij justitie in Zweden.

“We hebben kennis genomen van de diskwalificatie door de EBU”, aldus AvroTros in een verklaring. “We vinden het een schandelijke beslissing en betreuren het enorm. We komen later inhoudelijk op deze kwestie terug.”

Ook Cornald Maas, lid van de selectiecommissie van de Nederlandse inzending, spreekt van een schandalige beslissing.

Op X schrijft hij: “Lang leve de toekomst van het Eurovisie Songfestival – not. Hiermee kan in de toekomst van alles gebeuren.”

Het incident vond volgens de p0litie plaats tijdens de voorronde van het songfestival op donderdagavond.

Joost Klein zou in de arena een medewerker verbaal hebben bedre!gd, maar er was geen sprake van een fysieke confrontatie.

Na de melding van het incident op vrijdag hebben het slacht0ffer en enkele getuigen hun verhaal gedaan bij de p0litie. Ook Joost Klein zelf is verhoord. Het p0litie-onderzoek is afgerond en doorgestuurd naar het Zweedse 0penbaar Ministerie.

Een 0fficier van just!tie zal nu beoordelen wat er verder met de zaak moet gebeuren, maar dat kan nog weken duren.

Joost Klein mocht vrijdagavond niet optreden voor de vakjury van het Eurovisie Songfestival, nadat hij eerder op de dag op het laatste moment afwezig was bij de generale repetitie voor de finale op zaterdag.

De EBU benadrukt een ‘zero-tolerance policy’ te hebben als het om ongepast gedrag gaat. “We streven naar een veilige werkomgeving voor iedereen rond het festival”, aldus de organisatie.

“Het gedrag van Joost is in strijd met onze regels. Daarom zijn er nu maar 25 kandidaten in de finale.”

Verder voegt de EBU eraan toe dat “in tegenstelling tot wat sommige (sociale) media meldden het geen incident betrof met een artiest of een lid van een delegatie”.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder