-

Algemeen

Vader vergeet handschoenen tijdens tuinieren – uren later gebeurt het ondenkbare

Veel mensen vinden het leuk om voor hun tuinen te zorgen als hobby. Het verzorgen van planten en het onderhouden van gras kan therapeutisch zijn voor veel mensen. Op dezelfde manier genoot deze jonge vader er ook erg van!

Wat hij dacht dat gewoon een snee was, zou al snel veranderen in de ergste nachtmerrie van het gezin. We willen je waarschuwen: dit verhaal bevat enkele grafische afbeeldingen.

Steve Palmer zou meestal door buren gezien worden terwijl hij in zijn tuin voor zijn planten zorgde. Het was niet ongewoon om de jonge vader gebogen over zijn gereedschap te zien terwijl hij voor de flora in zijn tuin zorgde.

Iedereen die een huis of een appartement bezit waar planten verzorgd moeten worden, weet hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben. Een paar handschoenen is een must om gemakkelijker in de grond te kunnen graven en, nog belangrijker, voor de hygiëne.

Het gezin was eraan gewend om Steve in de tuin te zien graven en werken. De tuin was beschadigd na een ernstige overstroming, en er moest veel gerepareerd worden. Zijn vrouw Laura en hun zoons Charlie, 7, en Jacob, 3, keken toe bij het gebruikelijke tafereel van Steve die in de tuin werkte.

Nadat het werk was gedaan, had Steve een kras op zijn hand maar negeerde het, zeggend dat het van een plant moest zijn gekomen, zoals gemeld in de Daily Mail. De volgende ochtend werd hij wakker met koorts en kon hij zijn vingers niet bewegen. Naarmate de dag vorderde, voelde hij zich steeds slechter. Zijn arm begon te verdoven en de pijn werd uiteindelijk ondraaglijk.

“Ik kan niet geloven dat zoiets kan gebeuren door te tuinieren. Ik heb nog nooit zoiets als pijn ervaren, het was ondraaglijk,” zei Steve. Steve begon in paniek te raken, en het gezin belde een ambulance. “Tegen zondagavond was de huid aan het rotten – ik heb geluk dat ik leef, de artsen vertelden me dat het sterftecijfer 75% was,” zegt Steve.

“Ze moesten het vlees van verderop mijn arm weghalen en naar beneden trekken, alleen zodat ik het huidtransplantaat erover kon hebben,” onthulde hij. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en onderging in totaal vier operaties aan zijn arm. De infectie die zich had verspreid, moest worden verwijderd, en er moest een huidtransplantaat van zijn dij worden gedaan om zijn desintegrerende arm te redden.

Steve werd gediagnosticeerd met Necrotiserende fasciitis, of zoals het algemeen bekend staat, vleesetende ziekte. Toen hij in de tuin had gegraven, was hij in contact gekomen met bacteriën die zijn huid “opaten”, waardoor zijn arm wegrotte. “Mijn chirurg had slechts drie andere gevallen als het mijne gezien, en hij zei dat een op de vier sterft omdat de mortaliteit zo hoog is,” deelde Steve.

Vandaag, hoewel hij geen gevoel meer heeft in zijn arm, konden artsen het nog steeds reconstrueren. “Maar ik heb geen gevoel meer in mijn rechterhand, alle zenuwen zijn beschadigd,” zei de vader van twee. “Maar nu weet ik het, het is zo belangrijk – draag altijd tuinhandschoenen en reinig elke kras – hoe klein ook,” deelde Steve.

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder