-

Algemeen

Gorilla’s in dierentuin geven bezoekers even lesje over de koetjes en de kalfjes

Ouders keken met verbazing toe toen gorilla’s in de dierentuin hun kinderen onbedoeld een lesje biologie gaven.

De gorilla’s, bezig met hun gebruikelijke fysieke activiteiten, waren totaal niet bezorgd om hun menselijke toeschouwers, inclusief een jonge gorilla die de actie van achter de imposante zilverrug nauwlettend in de gaten hield.

“Ik weet niet of je het wist, maar zo worden baby’s gemaakt,” merkte een vrouw op tegen een kind. Lees verder voor meer details over dit komische voorval in de dierentuin!

Wanneer je een mannetjes- en vrouwtjesgorilla bij elkaar plaatst, is de kans groot dat ze zich vermaken.

En wanneer je een mannetjes- en vrouwtjesgorilla samen in een dierentuin zet, is de kans groot dat ze de aandacht trekken terwijl ze zich vermaken.

Dit bleek het geval toen een groep toeschouwers keek naar een grote zilverrug die aan het flirten was met een veel kleiner vrouwtje.

“Klein ding,” merkte een van de aanwezigen op over het vrouwtje.

Na een korte omweg rond een steunpilaar gaf het vrouwtje toe aan zijn avances en werd ze van achteren benaderd door het mannetje.

“Oké, nee, nee, nee! Ik heb genoeg gezien,” verzuchtte een kind, dat zich snel bewust werd van wat er achter het glas gebeurde.

“Hebben ze…?” begon een ander, “Oh mijn God, ik heb zoiets nog nooit in het echt gezien.”

Enkele seconden nadat de grote aap met zijn imposante heupen begon te bewegen, kwam een nieuwsgierige jonge gorilla eerst van een afstandje kijken en kwam vervolgens dichterbij voor een betere blik.

“Het jong komt kijken,” merkte een vrouw op. “Hij kijkt toe wat er gebeurt!”

Op de achtergrond was een jonge stem te horen die “Oh nee” zei.

De vrouw legde vervolgens uit aan een metgezel: “Ik weet niet of je het wist, maar zo worden baby’s gemaakt.” Het kind antwoordde: “Ik weet het…”

Snacktijd
De jonge gorilla reikte uit en legde zijn hand op de rug van het mannetje, terwijl deze doorging met de activiteit.

Nadat hij zijn tenen had gekruld, trok de grote aap zich terug en liep weg, terwijl de jonge gorilla naar het vermoeide vrouwtje keek, dat langzaam opstond van de grond.

Terwijl de jonge gorilla de paal beklom waar het flirten begon, pakte het vrouwtje iets van de grond en stopte het in haar mond.

“Ze kan niet meer lopen,” grinnikte de vrouw terwijl het vrouwtje rustig haar weg vervolgde naar een schuilplaats in het verblijf.

‘Ze wilde knuffelen’
Online kijkers hadden veel te zeggen over dit onverwachte educatieve moment in de dierentuin, waarvan de meesten het hilarisch vonden.

Een internetgebruiker schreef: “Dat kleintje kwam kijken… Tikte op zijn rug, ja, dat is het!”

Een ander grapte over het gesprek achter de camera: “Moeder: Zo word je gemaakt. Kind: Ja, ik weet het.”

Een derde zei: “De grote jongen stond gewoon op en liep weg toen hij klaar was. Je kon zien dat ze wilde knuffelen,” terwijl een vierde opmerkte: “De manier waarop hij zijn voet optilt en met zijn tenen wiebelt, haha.”

Ondertussen waardeerde een fan de kans om wilde dieren in hun natuurlijke gedrag te zien: “Het is fascinerend om dieren die zo nauw verwant zijn aan mensen dit zo openlijk te zien doen. Het is een natuurlijk onderdeel van het leven en het maakt ze niet uit wie het ziet. Wij zijn de rare.”

Wat zou jij doen als je dit in de dierentuin zou zien gebeuren? Deel je gedachten met ons en deel dit verhaal, zodat we kunnen horen wat anderen te zeggen hebben!

Algemeen

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

Jet de Nijs heeft op Instagram voor ontroering gezorgd bij haar volgers. De vrouw van Rob de Nijs deelde een foto van zichzelf met haar man en schreef daar een zeer emotionele tekst bij. De post raakte velen en zorgde ervoor dat menigeen een traantje moest wegpinken.

Ontroerende Foto van Rob

Jet koos ervoor om een nostalgisch kiekje online te zetten, een foto die jaren geleden is genomen tijdens een fotoshoot.

Deze foto symboliseert betere tijden voor het echtpaar. Zoals bekend lijdt Rob de Nijs aan de z!ekte van Parkinson, een aandoening die hem steeds verder verzwakt.

Inmiddels is hij 24 uur per dag afhankelijk van zorg. Jet heeft eerder aangegeven dat ze het ontzettend zwaar vindt om haar man zo te zien lijden.

Onder de foto schreef Jet de ontroerende zin: “Toen, nu en voor altijd.” Deze woorden raakten veel mensen diep en zorgden voor een golf van reacties.

Reacties van Volgers

De foto en de begeleidende tekst werden warm ontvangen door Jet’s volgers. Velen vonden de foto prachtig en spraken hun steun uit aan Jet en Rob. Een van de reacties luidde: “Dit is een kunstwerk! Wat een knap stel!”

Andere volgers deelden hun eigen ervaringen en woorden van bemoediging. Sommigen spraken over hun bewondering voor de liefde en toewijding die Jet toont in deze moeilijke tijden.

De post bracht niet alleen herinneringen aan betere tijden naar boven, maar benadrukte ook de kracht en het doorzettingsvermogen van Jet en Rob.

Ziekte van Parkinson

Rob de Nijs, een geliefde Nederlandse zanger, kreeg enkele jaren geleden de diagnose Parkinson. Deze progressieve ziekte heeft een grote impact op zijn leven en carrière gehad.

Ondanks zijn ziekte bleef Rob optreden zolang hij kon, maar in 2020 kondigde hij zijn afscheid van het podium aan vanwege zijn gezondheidstoestand.

Zijn laatste concert, dat oorspronkelijk gepland was in 2020, werd vanwege de pandemie uitgesteld en vond uiteindelijk plaats in 2021.

Jet de Nijs als Zorgverlener

Jet de Nijs heeft de afgelopen jaren een cruciale rol gespeeld in de zorg voor haar man. Ze heeft openlijk gesproken over de uitdagingen en emotionele rollercoaster die komen kijken bij het verzorgen van een geliefde met een ernstige z!ekte.

Haar toewijding en liefde voor Rob zijn duidelijk zichtbaar, zowel in haar woorden als in haar daden.

De steun van hun volgers op sociale media biedt Jet en Rob ongetwijfeld enige troost in deze zware tijden. De reacties op de foto laten zien hoeveel mensen meeleven en bewondering hebben voor het stel.

Een Tijdloos Liefdesverhaal

De foto die Jet deelde, straalt niet alleen nostalgie uit, maar ook een tijdloos liefdesverhaal.

Het herinnert mensen eraan hoe belangrijk het is om de mooie momenten te koesteren en de liefde te vieren, zelfs in moeilijke tijden.

De zin “Toen, nu en voor altijd” vat dit perfect samen en benadrukt de eeuwige band tussen Jet en Rob.

De ontroerende post van Jet de Nijs laat zien hoe sociale media kunnen dienen als een platform voor steun en verbinding.

Het biedt mensen de mogelijkheid om hun gevoelens te delen en anderen te steunen die door vergelijkbare situaties gaan.

Conclusie

Jet de Nijs heeft met haar emotionele Instagram-post een diepe indruk achtergelaten bij haar volgers.

De nostalgische foto en de hartverwarmende woorden herinneren ons aan de kracht van liefde en de waarde van herinneringen.

Ondanks de uitdagingen die ze tegenkomen, blijven Jet en Rob de Nijs een bron van inspiratie voor velen.

Hun verhaal herinnert ons eraan dat ware liefde blijft bestaan, ongeacht de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt.

Lees verder