-

Algemeen

Foto gelekt: Kaalgeschoren Quincy Promes slaapt op de grond in gevangenis: ‘Héél zwaar!’

Quincy Promes, de 31-jarige Amsterdamse voetballer, staat momenteel niet alleen bekend om zijn sportieve prestaties, maar ook om zijn betrokkenheid bij cr!minele activiteiten.

Voorheen was Promes een bekende naam in het Nederlandse voetbal, waar hij onder andere uitkwam voor clubs als Ajax, FC Twente, Go Ahead Eagles, Spartak Moskou en Sevilla.

Hij maakte zijn debuut in het Nederlands elftal in 2014. Echter, sinds februari 2021 is zijn leven drastisch veranderd door zijn betrokkenheid bij verschillende m!sdaden.

Promes is tweemaal ver00rdeeld tot een c*lstraf. De eerste ver00rdeling was vanwege zijn betrokkenheid bij een ste*kpartij, gevolgd door een tweede ver00rdeling wegens deelname aan de smokkel van drugs.

Hij werd bij verstek ver00rdeeld tot een gev*ngenisstraf van zes jaar. Op 29 februari 2024 werd Promes aangeh0uden op het vliegveld van Dubai.

Ondanks aanvankelijke geruchten dat hij naar Rusland zou mogen terugkeren, werd hij op 13 maart door de autoriteiten van de Emiraten gearr*steerd op verzoek van het Nederlandse 0penbaar Min*sterie, dat zijn uitlevering zal aanvragen.

Hoe vergaat het Promes nu in detentie? Reality.FBI heeft informatie hierover: “Volgens de Telegraaf verblijft Promes momenteel in een zespersoonscel, waarin drie stapelbedden staan voor in totaal zes mannen.

Daarnaast zijn er nog tien tot twintig anderen die op de grond slapen. Promes zou kaalgeschoren zijn, conform de regels van de gev*ngenis.

Indien hij zijn haar laat groeien, riskeert hij samen met andere gedetineerden een straf. Hoewel Promes samen met medegevangenen televisie kan kijken op de gang, is hij niet in staat om te sporten of andere recreatieve activiteiten te ondernemen.

Het eten is eentonig en bevat geen fruit of groente. Bovendien mag Promes momenteel geen bezoek ontvangen.”

Het lijkt erop dat Promes zelfs op de grond moet slapen vanwege de beperkte ruimte in de cel.

Het leven in det*ntie is zwaar en beperkt voor Promes, met weinig mogelijkheden tot afleiding of comfort.

Het ontbreken van sport- en recreatieve activiteiten, gecombineerd met eenzijdige voeding en beperkte sociale contacten, maken zijn situatie uitermate uitdagend.

Bovendien kan de onzekerheid over zijn toekomst, met de dre!ging van uitlevering aan Nederland en het vooruitzicht op een lange gev*ngenisstraf, psychologisch belastend zijn voor Promes.

Het is een tragische wending in het leven van een voormalig succesvolle voetballer, die nu geconfronteerd wordt met de harde realiteit van de gev*ngenis.

Terwijl hij in afwachting is van verdere jur!dische procedures en beslissingen over zijn lot, blijft Promes gevangen in een wereld van beperkingen en onzekerheden.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder