-

Algemeen

Man in de boeien geslagen na p3sten van vrouw met D0wn in Disney World

Toen ik een kind was, werd ik geleerd anderen te behandelen met het respect dat ze verdienden, ongeacht kleur, geloof, of iets anders dat hen van mij zou kunnen onderscheiden.

Nu wil ik geloven dat de meerderheid van de mensen waarmee ik deze planeet deel, dezelfde basisopvoeding krijgt op het gebied van moraliteit. Helaas lijkt het echter dat er nog genoeg mensen zijn die nog steeds in het stenen tijdperk leven wat betreft eenvoudige vriendelijkheid en acceptatie. Een 61-jarige man werd eerder dit jaar gearresteerd in Disney World na een schokkend incident dat de werkelijk verwerpelijke diepten blootlegt waar sommige mensen toe bereid zijn te zinken.

Volgens rapporten werd de 61-jarige Brent George gearresteerd in Disney World op 25 januari, na een gevecht dat plaatsvond in Belle Vue Lounge, een bar in Boardwalk Inn. Politieagenten zouden ter plaatse zijn gekomen om Brent met blauwe plekken en wonden in zijn gezicht aan te treffen. Brent beweerde met een nabijgelegen familie te hebben gedronken voordat ze hem “a@nvielen”.

Volgens het Daily Beast las zijn @rrestatiebevel: “Hij verklaarde dat hij een ‘goede tijd’ had met de individuen en toen werd hij door hen aangevallen.” Een van Brent’s metgezellen, Ward Weber, voegde eraan toe dat Brent was benaderd door de familie “omdat ze ‘plezier’ hadden”.

Toch vonden de onderzoekende @genten al snel gaten in het verhaal van het duo, en toen ze met de familie spraken, kregen ze een heel ander verhaal te horen. Wesley Goldberg, een lid van de betreffende familie, vertelde aan de p0litie dat een dr0nken Brent naar hen toe was gekomen en zijn zus, die het D0wn-syndroom heeft, had @angevallen.

“Wesley verklaarde mondeling en in een schriftelijke verklaring onder ede dat Brent bij hun tafel in de buurt kwam en begon zijn geh@ndicapte zus belachelijk te maken door de geluiden na te doen die ze af en toe maakte,” aldus het bevel tot @rrestatie. De moeder van het meisje, Candace Goldberg, nam het op voor haar dochter, waarop Brent haar duwde. Toen Wesley Golberg’s vrouw Maria vervolgens probeerde tussenbeide te komen, sloeg Brent haar, wat leidde tot een fysieke worsteling tussen Wesley en de man.

“Nadat hij Maria had geslagen, raakte haar man Wesley betrokken,” aldus het bevel tot arrestatie. “Wesley werd in zijn nek aan de linkerkant geslagen en ging over tot het slaan van Brent aan de zijkant van zijn hoofd, wat resulteerde in de verwonding die Brent opliep.”

Het incident zou zijn geëindigd toen een onbekende voorbijganger Brent in een houdgreep nam en hem wegdroeg. Na beide kanten van het verhaal te hebben afgewogen, besloot de politie Brent te arresteren, hem naar de lokale gevangenis te brengen en hem te belasten met vier aanklachten van zware mishandeling in de eerste graad. De verdachte zou niet schuldig hebben gepleit aan de tegen hem ingebrachte @anklachten.

Het zal niemand verbazen dat het internet woedend was over het gedrag van Brent toen het nieuws van het incident het web bereikte. “Nou, hij heeft het verdiend, dat is zeker. Goed gedaan aan wie hem een lesje heeft geleerd,” schreef iemand. “Als vader en echtgenoot zou het vreselijk zijn om je kind belachelijk gemaakt te zien worden en je vrouw aangevallen te zien,” voegde een ander toe. “Als man met een beetje reserve-@gressie, zou het geweldig zijn om iemand zo’n reden te geven om op ze los te gaan.”

“Het lijkt erop dat hij heeft gekregen waar hij op uit was, welverdiend,” zei een derde. “Als je ervoor kiest om mensen belachelijk te maken, krijg je wat er met je gebeurt,” zei een vierde. Wat was jouw eerste reactie bij het lezen van dit verhaal? Laat het ons weten in de reacties.

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder