-

Algemeen

Hélène Hendriks voor het eerst gespot met haar veel oudere vriend: “Die is wel heel oud”

Hélène Hendriks, een van de meest gerespecteerde sportpresentatrices van Nederland, heeft haar stempel gedrukt op programma’s als ‘De Oranjezomer’, ‘De Oranjewinter’ en ‘De Oranjezondag’.

Hoewel ze regelmatig te zien is op televisie, heeft ze altijd haar persoonlijke leven afgeschermd voor de media.

Recentelijk is echter wat licht geworpen op haar privéleven, toen Hélène voor het eerst openbaar werd gespot met haar levenspartner, Frans Vinju.

De eerste publieke verschijning van het stel vond plaats op een terras in Breda, waar ze samen werden gezien en de eerste foto’s van het paar werden gemaakt.

Hélène, 43 jaar oud, en Frans, 65 jaar oud, delen een leeftijdsverschil van 22 jaar.

Volgens Evert Santegoeds, een bekend entertainmentjournalist, heeft Hélène een voorkeur voor oudere mannen en is ze niet geïnteresseerd in zogenaamde ’toyboys’.

Hoewel ze geen details delen over een mogelijk huwelijk, hebben Hélène en Frans wel een samenlevingscontract ondertekend.

Santegoeds merkt op dat Hélène weliswaar een zwak heeft voor een feestelijke dag met vrienden, maar dat ze tegelijkertijd zeer gesteld is op haar privacy. Dit maakt het onwaarschijnlijk dat ze snel in het huwelijksbootje zal stappen.

De relatie van Hélène met Frans brengt nu ook de aandacht naar Frans zelf, een figuur die tot nu toe grotendeels onbekend was bij het grote publiek.

Details over hun leven samen blijven schaars, maar het paar lijkt te genieten van hun tijd samen, ver weg van de media-aandacht.

De onthulling van deze relatie heeft zowel interesse als respect gewekt voor Hélène’s privacykeuzes.

Fans en media respecteren over het algemeen haar wens om privézaken niet publiekelijk te bespreken, terwijl ze ook nieuwsgierig zijn naar de dynamiek tussen haar en Frans.

De recente foto’s van Hélène met Frans hebben wat licht geworpen op haar persoonlijke leven, maar laten tegelijkertijd zien dat ze vastbesloten blijft haar privéleven privé te houden.

Dit nieuws bevestigt dat Hélène, net als veel andere publieke figuren, een balans zoekt tussen haar publieke en persoonlijke leven, waarbij ze de grenzen van haar privacy respecteert.

Fans en volgers blijven geïnteresseerd, maar respectvol naar de keuzes die zij maakt.

Algemeen

Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in mini bikini!

Jan Smit, de bekende Nederlandse zanger, heeft onlangs een prachtige foto gedeeld van zijn vrouw Liza, stralend in een bikini.

Het gelukkige paar geniet momenteel van een ontspannen tijd in het zonnige Marbella, samen met hun drie kinderen en hondje Rio.

Jan Smit, die al sinds zijn kinderjaren bekend is in de Nederlandse muziekindustrie, woont met zijn gezin in Volendam.

Hoewel hij vaak optreedt en voor zijn werk in het buitenland verblijft, en af en toe een presentatieklus heeft, brengt Jan het liefst zijn tijd door met zijn gezin.

Vorig jaar kondigde Jan aan dat hij en Liza een nieuwe woning hebben gekocht in Marbella.

De voortgang van de verbouwing is te volgen via het Instagram-account Casa Herrero Marbella, waar Jan en Liza meer dan 10.000 volgers meenemen in dit avontuur.

De villa begint nu echt vorm te krijgen en belooft prachtig te worden.

De recent gedeelde foto van Liza in bikini laat zien hoe het stel geniet van de warme zon, het verfrissende water en elkaars gezelschap te midden van de adembenemende omgeving van Marbella.

Het stralende beeld laat zien dat ze echt genieten van hun tijd samen en de mooie momenten die ze beleven in deze idyllische setting.

De foto straalt een gevoel van rust en geluk uit, waarbij Liza’s glimlach de warmte van de zon lijkt te weerspiegelen.

Het is duidelijk dat ze zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving en genieten van de kleine geneugten van het leven, zoals samen ontspannen aan het zwembad.

De keuze voor Marbella als tweede thuis lijkt goed uit te pakken voor Jan en Liza, gezien de prachtige omgeving en de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De villa, die langzaam maar zeker vorm begint te krijgen, belooft een oase van rust en luxe te worden voor het gezin.

De foto van Liza in bikini, gedeeld door Jan, heeft veel positieve reacties ontvangen van fans en volgers op sociale media.
Jan Smit

Mensen prijzen het gelukkige paar om hun ontspannen levensstijl en wensen hen veel plezier en geluk in Marbella.

Het is duidelijk dat Jan Smit niet alleen bekend staat om zijn muzikale talent, maar ook om zijn toewijding aan zijn gezin en zijn vermogen om van het leven te genieten.

De foto van Liza in Marbella is slechts een glimp van de mooie momenten die ze samen delen en laat zien hoe belangrijk familie en geluk zijn voor Jan en Liza.

Lees verder