-

Algemeen

Zangeres Maan heeft niets te klagen: Via deze manieren verdient ze super veel geld!

Zangeres Maan, bekend van haar overwinning in The Voice of Holland in 2016, heeft sindsdien een succesvolle carrière opgebouwd en verdient op verschillende manieren aanzienlijke inkomsten.

Na haar overwinning bij The Voice of Holland kreeg Maan niet alleen een platencontract, maar ook de kans om samen te werken met DJ Hardwell en een luxe auto te winnen.

Nu, op 26-jarige leeftijd, heeft ze tal van hits gescoord en is haar vermogen volgens de Kamer van Koophandel gegroeid tot ongeveer 1,5 miljoen euro.

Rob Goossens van RTL Boulevard meldt dat Maan maandelijks minstens 8.400 euro verdient dankzij haar populariteit op Spotify.

Voor een optreden van slechts een half uur rekent Maan 16.500 euro, en dit jaar staat ze op grote evenementen zoals Zwarte Cross en Appelpop, waar ze waarschijnlijk nog meer verdient.

Shay Kreuger benadrukt dat Maan twintig keer is geboekt voor de concerten van Vrienden van Amstel Live.

Het uitverkopen van de Ziggo Dome leverde haar ongeveer 300 duizend euro op. Naast haar muzikale succes heeft ze ook een gelukkige relatie met Karel van de band Goldband.

Aran Bade merkt op dat Maan zakelijk succesvol is met twee bedrijven op haar naam, waaronder The Power of Love BV, waarin ze jaarlijks 200-300 duizend euro kan sparen.

Maan verdient ook geld met samenwerkingen met kledingmerken zoals Hugo Boss en Steve Madden, die tot 30.000 euro betalen voor een Instagram-post.

Ze heeft geïnvesteerd in onroerend goed en bezit een woning in Amsterdam en een twee-onder-een-kapwoning, volledig uit eigen zak betaald.

Opvallend is dat haar zakelijke post wordt afgeleverd bij haar ouders, die naast haar wonen, zoals Rob Goossens opmerkt.
zangeres Maan

Maan deelt regelmatig haar modieuze stijl op Instagram, zoals een Adidas top in samenwerking met Gucci ter waarde van 980 euro.

Haar kapper, vaak genoemd in haar Instagram-posts, rekent ongeveer 115 euro voor een knipbeurt. Boutaina Afallah suggereert dat deze posts kunnen duiden op samenwerkingen.
Maan

Maan deelt haar liefde voor reizen en genoot onlangs van een trip naar Marokko met Karel, waarvoor ze ongeveer 4.000 euro heeft uitgegeven – een bescheiden bedrag gezien haar indrukwekkende inkomsten.

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder