-

Algemeen

Zangeres Maan heeft niets te klagen: Via deze manieren verdient ze super veel geld!

Zangeres Maan, bekend van haar overwinning in The Voice of Holland in 2016, heeft sindsdien een succesvolle carrière opgebouwd en verdient op verschillende manieren aanzienlijke inkomsten.

Na haar overwinning bij The Voice of Holland kreeg Maan niet alleen een platencontract, maar ook de kans om samen te werken met DJ Hardwell en een luxe auto te winnen.

Nu, op 26-jarige leeftijd, heeft ze tal van hits gescoord en is haar vermogen volgens de Kamer van Koophandel gegroeid tot ongeveer 1,5 miljoen euro.

Rob Goossens van RTL Boulevard meldt dat Maan maandelijks minstens 8.400 euro verdient dankzij haar populariteit op Spotify.

Voor een optreden van slechts een half uur rekent Maan 16.500 euro, en dit jaar staat ze op grote evenementen zoals Zwarte Cross en Appelpop, waar ze waarschijnlijk nog meer verdient.

Shay Kreuger benadrukt dat Maan twintig keer is geboekt voor de concerten van Vrienden van Amstel Live.

Het uitverkopen van de Ziggo Dome leverde haar ongeveer 300 duizend euro op. Naast haar muzikale succes heeft ze ook een gelukkige relatie met Karel van de band Goldband.

Aran Bade merkt op dat Maan zakelijk succesvol is met twee bedrijven op haar naam, waaronder The Power of Love BV, waarin ze jaarlijks 200-300 duizend euro kan sparen.

Maan verdient ook geld met samenwerkingen met kledingmerken zoals Hugo Boss en Steve Madden, die tot 30.000 euro betalen voor een Instagram-post.

Ze heeft geïnvesteerd in onroerend goed en bezit een woning in Amsterdam en een twee-onder-een-kapwoning, volledig uit eigen zak betaald.

Opvallend is dat haar zakelijke post wordt afgeleverd bij haar ouders, die naast haar wonen, zoals Rob Goossens opmerkt.
zangeres Maan

Maan deelt regelmatig haar modieuze stijl op Instagram, zoals een Adidas top in samenwerking met Gucci ter waarde van 980 euro.

Haar kapper, vaak genoemd in haar Instagram-posts, rekent ongeveer 115 euro voor een knipbeurt. Boutaina Afallah suggereert dat deze posts kunnen duiden op samenwerkingen.
Maan

Maan deelt haar liefde voor reizen en genoot onlangs van een trip naar Marokko met Karel, waarvoor ze ongeveer 4.000 euro heeft uitgegeven – een bescheiden bedrag gezien haar indrukwekkende inkomsten.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder