-

Algemeen

Ernstige bezorgdheid om de gezondheid van Willeke Alberti, het gaat echt slecht

Een diepe tragedie heeft de geliefde zangeres Willeke Alberti getroffen, met het recente 0verlijden van haar dochter Daniëlle van ’t Schip.

Dit verlies heeft een diepe leegte van verdriet achtergelaten, wat grote zorgen baart bij haar naasten, waaronder haar zoon Johnny de Mol.

Johnny, die diep bezorgd is om zijn moeder, heeft zijn gevoelens gedeeld bij RTL Boulevard.

Hij benadrukte hoe verschrikkelijk het is om als ouder zo’n onnatuurlijk verlies van je eigen kind te moeten meemaken.

Hij vertelde: “Dit is iets wat je als ouder nooit zou moeten doormaken.” Hij voegde eraan toe dat ze Willeke nu extra nauwlettend in de gaten houden, vanwege de zware last die zijn moeder nu draagt.

Ook de trouwe aanhang van Willeke heeft hun steun laten blijken. Haar fanpagina op Facebook is overspoeld met berichten vol medeleven en steun.

Fans sturen woorden van kracht en wensen haar veel sterkte toe. Een fan merkte op: “Het verlies van een kind is het ergste dat je kan overkomen.”

In haar laatste momenten had Daniëlle nog een bijzondere wens voor haar familie: “Verspreid licht en liefde op jullie eigen manier.”

Ze moedigde vooral haar moeder aan om door te gaan met optreden, iets wat altijd veel vreugde en troost heeft gebracht.

Johnny legde uit: “Dat podium is haar redding, haar therapie. Muziek en optreden geven haar de kracht om door deze moeilijke tijd heen te komen.”

Slechts drie dagen voor Daniëlle’s overlijden liet Willeke haar betoverende stem nog horen in het programma DNA Singers, waar ze samen met haar achterneef Kelsey optrad.

Het nummer ‘Niemand Weet Waarom’, gezongen door Willeke, raakte veel kijkers diep.

In deze donkere periode zoekt Willeke troost in haar muziek, gedreven door de laatste wensen van haar dierbare dochter.

Haar kracht en moed zijn bewonderenswaardig, en haar muziek zal ongetwijfeld een bron van troost en herinnering blijven voor velen.

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder