-

Algemeen

Vrouw trouwt met miljardair zonder tanden, die haar stiekem voor is!

In een opmerkelijk verhaal dat zich afspeelde in de Franse Alpen, heeft de 68-jarige Marcel Amphoux, een bohemien en bekende kluizenaar, de aandacht getrokken met zijn ongebruikelijke levensverhaal.

Marcel, die in een bescheiden houten hut woonde zonder moderne voorzieningen zoals lopend water of elektriciteit, bleek een aanzienlijk fortuin te hebben opgebouwd.

Hij bezat meerdere hectaren land in de nabijheid van het pittoreske dorpje Puy-Saint-Pierre, een regio bekend om zijn luxe hotels en skiresorts. Kortom, een bijzonder levensverhaal.

Het leven van Marcel nam een onverwachte wending toen hij Sandrine Devillard ontmoette, een vrouw uit Parijs die 21 jaar jonger was dan hij.

Zij benaderde hem eerst als vastgoedmakelaar met interesse in zijn land, maar Marcel weigerde te verkopen.

Hun relatie ontwikkelde zich echter, en ondanks de sceptische blikken van buitenstaanders, trouwden ze in het gemeentehuis van Puy-Saint-Pierre, een idyllisch dorpje omringd door sneeuwbedekte bergen.

De huwelijksceremonie trok de aandacht van vele dorpelingen. Sandrine verscheen in een elegante jurk met een opvallend geel en rood bloemenboeket, terwijl Marcel er enigszins verwilderd uitzag.

Toeschouwers uitten hun ongenoegen, met de veronderstelling dat Sandrine enkel geïnteresseerd was in Marcel’s fortuin, zoals Jacques, een inwoner, aan de Daily Express vertelde.

Na hun huwelijk bleven de twijfels over hun relatie bestaan.

Sandrine woonde voornamelijk in Parijs, terwijl Marcel in zijn Alpenhut bleef. Hun huwelijk nam een tragische wending toen Marcel omkwam bij een auto-0ngeluk, waarbij Sandrine en twee van haar vrienden het 0verleefden.

Er gingen geruchten over Sandrine’s betrokkenheid, maar bewijs hiervoor ontbrak. De situatie escaleerde toen Sandrine verklaarde dat zij de enige erfgename van Marcel was.

Dit zou haar plotseling tot multimiljonair maken. Haar plan om Marcel’s vrienden te onteigenen van het land waar zij gratis mochten wonen van Marcel, zorgde voor grote spanning.

Echter, een schokkende wending kwam toen bleek dat Marcel zijn testament had aangepast voor zijn d00d.

Hij liet al zijn bezittingen en geld na aan zijn familie en vrienden, waaronder het eigendomsrecht van de huizen die hij voor hen had gebouwd.

Sandrine daarentegen erfde niets. Ze beweerde dat de handtekening op het testament vals was en bracht de zaak voor de rechter.

In 2016 kwam het finale oordeel: de handtekening op het testament van Marcel was authentiek, zoals gemeld door de Franse krant Dici.

Dit verhaal, dat klinkt als iets uit een roman, weerspiegelt de complexiteit van menselijke relaties en de onvoorspelbaarheid van het leven.

Algemeen

Prinses Alexia is dolverliefd op deze bekende Nederlandse rapper

Prinses Alexia blijkt helemaal gek te zijn van rapper Frenna, zo maakte Koning Willem-Alexander bekend tijdens hun werkbezoek aan de Verenigde Staten.

Het Koninklijk paar is momenteel op werkbezoek in de staten Georgia en New York, en tijdens hun bezoek aan de beroemde Patchwerk Recording Studios in Atlanta werd duidelijk dat Prinses Alexia een grote fan is van de Nederlandse rapper Frenna. Deze studio staat bekend om zijn illustere opnamesessies met iconen als Madonna, Outkast, Tupac en Beyoncé.

Gisteren waren hiphopartiesten zoals Needlz, Troy Taylor en SMURV aanwezig, samen met de Nederlandse artiesten Frenna en Rotjoch. Het was een unieke gelegenheid voor het Koningspaar om een kijkje te nemen in deze wereldberoemde studio.

Ze kregen de kans om te zien hoe Frenna zijn muziek creëert en mochten zelfs een tijdje achter de mengpanelen plaatsnemen.

Rapper Frenna is zeer vereerd dat het Koningspaar hun werkplek bezocht heeft en heeft met enthousiasme gesproken over zijn muzikale achtergrond en inspiraties. Het Koninklijk Huis benadrukt het belang van hiphop als cultureel en economisch fenomeen, niet alleen voor Atlanta maar ook voor de bredere regio van Fulton County in de Verenigde Staten.

Prinses Alexia’s bewondering voor Frenna werd met plezier gedeeld door het Koninklijk paar, dat de culturele impact van hiphop erkende. Het bezoek aan de Patchwerk Recording Studios bood een uniek inkijkje in de muziekwereld van een stad die vaak wordt aangeduid als de hiphophoofdstad van de VS. Een bezoek aan deze historische studio, waar legendarische albums zijn opgenomen, was voor het Koningspaar een bijzondere ervaring.

Rapper Frenna, die een groeiende fanbase heeft in zowel Nederland als internationaal, was onder de indruk van de interesse van het Koningspaar in zijn werk.

Zijn ontmoeting met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zal zeker een hoogtepunt zijn in zijn carrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Lees verder