-

Algemeen

Vrouw geeft miljoenen euro’s uit om op Barbie te lijken, maar blijft ontevreden!

Een 33-jarige Zweedse heeft vele jaren van haar leven en een indrukwekkend bedrag van £100.000 (€2,3 miljoen) geïnvesteerd om haar langgekoesterde droom te verwezenlijken: de fysieke transformatie in een levende Barbiepop.

Om deze ambitie te verwezenlijken, heeft ze een reeks ingrijpende procedures ondergaan, waaronder faciale filters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en Botox-injecties.

Ondanks deze inspanningen is ze nog steeds niet tevreden met haar uiterlijk.

“Ik heb mijn identiteit uitgewist om een plastic bimbo te worden,” verklaart ze, en voegt eraan toe dat zelfs nu haar droom nog niet volledig is gerealiseerd.

Haar fascinatie met het uiterlijk van Barbie begon al op negenjarige leeftijd, toen ze geïnspireerd raakte door de live-actiefilm waarin de Australische actrice Margot Robbie de iconische pop vertolkte.

Ondanks haar voormalige carrière in public relations, nam ze ontslag en verhuisde ze naar Londen om haar droom na te jagen. Echter, deze zoektocht bleek al snel een uitdaging te zijn.

Na haar eerste borstvergroting liep ze een infectie op en verscheen ze in 2017 op “Botched,” een Amerikaanse realityshow die mensen helpt bij mislukte plastische chirurgie.

Dit weerhield haar er echter niet van om nog meer operaties te ondergaan, omdat ze nog steeds niet tevreden was met haar uiterlijk.

In gesprek met plastisch chirurgen op de show besprak ze verdere ingrepen, waaronder een Braziliaanse billift, ribverwijdering om een slankere taille te krijgen en het vergroten van haar borsten.

Ze overwoog zelfs het hechten van haar vingers om een poppenhand te krijgen, hoewel de haalbaarheid hiervan onduidelijk was.

Zes jaar later heeft ze nog steeds geen plannen om te stoppen, omdat ze zegt dat het een “verslaving” is.

In haar woorden: “In mijn gedachten bestaat perfectie niet. Het gaat om groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plastischer.”

Volgens het OnlyFans-model geeft Alicia maandelijks ongeveer £3.000 (ruim €69.000) uit om haar uiterlijk te behouden.

Ze benadrukt dat ze genoeg heeft van vooroordelen en dat ze wil dat mensen zich realiseren dat er een echt persoon achter haar uiterlijk schuilt.

Alicia zegt: “Er zijn zoveel vooroordelen over hoe je bent als je er zo uitziet. Ik wil dat mensen weten wie ik echt ben. Er is meer aan mij dan wat op het eerste gezicht lijkt.”

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder