-

Algemeen

Vrouw worstelt met het vinden van partner vanwege opmerkingen over haar achterwerk!

Vier jaar geleden vertelde Natasha aan Jam Press: “Daten in Zweden is lastig, want iedereen schrikt terug van de omvang van mijn achterste.”

In een recent ‘Truly’-interview, zei Crown openhartig: “Ik ben vrij extreem, dus ik denk dat mensen bang voor me zijn.”

Braziliaanse buttlifts, afgekort als BBL’s, zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, omdat veel vrouwen droomden van rondingen à la de Kardashians.

Dankzij haar indrukwekkende rondingen heeft Crown meer dan 2 miljoen Instagram-volgers vergaard, dus het is verrassend om te horen dat ze nog steeds op zoek is naar liefde.

In de serie ‘Hooked on the Look’ van ‘Truly’ had de influencer, gevestigd in Göteborg en afkomstig uit Zweden, onlangs een blind date met de Zweedse Adam.

Zoals Crown had verwacht, schrok de man terug voor haar weelderige achterwerk en toonde hij geen interesse in een tweede date.

“Dat begrijp ik wel. Het is te veel voor hem.

Hij kan al die rondingen en weelde niet aan,” zei Crown bedroefd na de teleurstellende ontmoeting.

“Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand anders.”

Ondanks dat haar imposante achterste potentiële liefdesbelangen afschrikt, heeft Crown geen plannen om te stoppen met cosmetische ingrepen.

Voor haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts heeft ze bijna $150.000 uitgegeven en ze staat op het punt om haar zesde procedure te plannen.

“Ik ga de grootste kont ter wereld krijgen. Dat is mijn doel en ik ga het bereiken,” verklaarde ze vastberaden.

“Toen ik twintig was, onderging ik mijn eerste operatie… en binnenkort krijg ik mijn zesde.”

Daarnaast heeft het model verschillende andere cosmetische ingrepen ondergaan, zoals borstimplantaten en lipfillers.

Haar favoriete deel van haar lichaam blijft echter haar achterwerk.

“Ik geniet gewoon van het gevoel van een volle kont.

Als ik loop, voel ik dat het wiebelt en beweegt, en dat windt me op,” vertelde ze aan de Sun in 2017.

“Voor mij is dat het beste gevoel. Mijn achterste maakt me sexy en krachtig.”

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder