-

Algemeen

Verbazingwekkend hoge kosten: Wat het kost om André Hazes te laten optreden op een feest!

Herinner je je nog de laatste grote hit van André Hazes? Dat lijkt alweer een tijdje geleden te zijn, en we moeten teruggaan in de tijd om te spreken over een echte muzikale knaller.

Het wordt duidelijk dat de populariteit van André Hazes in de muziekwereld is afgenomen na zijn hitnummer ‘Leef!’. Zijn latere nummers hebben nooit hetzelfde niveau van succes weten te bereiken.

Momenteel lijkt zijn agenda behoorlijk leeg te zijn. Zelfs Ahoy kan hij niet volledig uitverkopen zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven, wat voor zijn fans een grote teleurstelling is.

Zijn nieuwe muziek lijkt niet hetzelfde effect op zijn fans te hebben als voorheen. Dit komt waarschijnlijk doordat ze hem nog steeds zien als de volkszanger, een imago dat hij lijkt te willen afschudden.

Ook zijn relatie met Monique wordt met enige scepsis bekeken door zijn fans. Ze vragen zich af of ze wellicht bedrogen worden door Hazes.

Het lijkt erop dat André’s imago in een crisis verkeert, en zijn vraagprijs voor optredens staat in schril contrast met zijn huidige populariteit.

De grote vraag is of André Hazes nog steeds de ster is waar mensen bereid zijn grof geld voor neer te leggen, of dat zijn glans aan het vervagen is.

Als je overweegt om André Hazes te boeken voor een optreden, moet je diep in de buidel tasten. Zijn boekingskantoor vraagt minstens 19.500 euro voor een optreden van vermoedelijk slechts 20 minuten.

Hoewel deze prijs misschien absurd hoog lijkt, lijkt het erop dat André zelf nog steeds gelooft dat hij een grote ster is, hoewel dat misschien niet langer het geval is.

Zijn aanwezigheid in de media draait steeds meer om de drama’s in zijn leven dan om zijn muziek. De familie Hazes lijkt alles in de publiciteit uit te vechten.

Het is een trieste constatering, maar het lijkt erop dat André Hazes zijn inkomen niet langer verdient met zingen en optreden, maar eerder met documentaires over zijn persoonlijke leven en de hoop dat zijn zusje Roxeanne de erfeniskwestie met hun moeder Rachel zal winnen.

Dit lijkt zijn huidige bron van inkomsten te zijn, waardoor hij hopelijk niet meer gedwongen is om documentaires te maken of nephuwelijken met Monique te regelen om kijkers te trekken.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder