-

Algemeen

Boze brief van veganistische familie aan buren over koken van vlees met ramen open

Een gezin in het Australische Perth kreeg een opmerkelijke brief van hun buren, allemaal vanwege het koken van een maaltijd met de ramen open.

De vrouw des huizes had vlees gekookt met haar ramen open en ontving vervolgens een boze brief van haar buren.

De brief werd gedeeld in de Facebookgroep Hey Perth en heeft sindsdien voor veel reacties gezorgd.

Op de voorkant van de brief stond met grote letters geschreven: ‘Important message’ (belangrijke boodschap).

In de brief werd de vrouw vriendelijk verzocht om het zijraam te sluiten wanneer ze vlees bereidde, omdat de geur van het vlees de veganistische buren misselijk maakte.

De brief luidde: “Mijn familie is veganistisch (we eten slechts plantaardig voedsel) en de geur van het vlees dat je kookt, zorgt ervoor dat we ons misselijk en overstuur voelen.

Wij zouden uw begrip op prijs stellen. Bedankt. Sarah, Wayne en de kinderen.”

Na het delen van de brief online door de vrouw ontving ze een tweede brief van dezelfde buren, maar dit keer was de toon minder vriendelijk.

In de tweede brief waarschuwde Sarah, de schrijfster, dat dit de laatste waarschuwing was en dat de buren geen barbecues meer mochten houden.

Hun ramen gesloten moesten houden tijdens het koken, anders zou ze hen aangeven en dit op sociale media delen.

Deze situatie heeft online tot veel discussie geleid over de vraag of de veganistische familie terecht klaagt of dat ze overdreven reageren.

De meningen hierover zijn verdeeld en worden gedeeld in de reacties.

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Lees verder