-

Algemeen

Turkse bruiloft gaat helemaal fout: bestuurder huurauto kan niet rijden

Turkse huwelijksvieringen onderscheiden zich vaak van Nederlandse bruiloften door hun weelderigheid.

Dit begint al met een gezellige henna-avond op de dag voor het huwelijksfeest.

Turkse bruiloften zijn berucht om hun grootsheid en extravagantie.

Vooral als het om trouwerijen gaat, wordt er flink uitgepakt.

Op de dag van het huwelijk wordt de bruid opgehaald in prachtig versierde auto’s, die haar naar de trouwlocatie brengen.

Het aantal gasten varieert meestal tussen de 300 en 1.000.

Bij de meeste mensen staat de Turkse bruiloft vooral bekend om de (gehuurde) opvallende auto’s en het opvallende rijgedrag. De claxon wordt uitbundig gebruikt.

Soms loopt het echter niet zoals gepland, zoals te zien is op een video gedeeld door het Instagram-account @straatduivel. We zien een grijze auto die behoorlijk beschadigd is.

Er zijn mensen omheen die schreeuwen, maar er zijn er ook velen die ervoor kiezen om te filmen in plaats van te helpen.

We kunnen niet met zekerheid zeggen of het om Turken gaat, maar er is iemand te zien in een trainingsbroek van de Turkse voetbalclub Galatasaray, vandaar onze aanname.

Hoe dan ook, er is duidelijk iets misgegaan.

Het is niet duidelijk of de auto met de bruid erin betrokken is.

Volgens sommige opmerkingen onder de video lijkt dit echter wel het geval te zijn.

We hopen dat eventuele inzittenden ongedeerd zijn gebleven. Bekijk de beelden hieronder:

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder