-

Algemeen

Tino Martin bezorgt teleurstelling met rampzalig concert in Ahoy!

De naam Tino Martin is tegenwoordig vaak onderwerp van discussie vanwege zijn controversiële alc0holgebruik, en de gevolgen hiervan zijn merkbaar in zijn optredens, waarvoor vaak aanzienlijke vergoedingen worden betaald.

Zijn reputatie op het gebied van dr*gsgebruik is inmiddels wijdverspreid in Nederland, en lijkt van invloed te zijn op zijn prestaties.

Onlangs zijn er vragen gerezen over Tino Martin’s optreden in Ahoy Rotterdam, mede door informatie van ‘juicekoningin’ Yvonne Coldeweijer.

Klachten over dit optreden hebben geleid tot een verplaatsing naar een kleinere zaal vanwege gebrek aan belangstelling.

Bezoekers beschreven het optreden als een waarbij hij niet zichzelf leek, met een emotieloos gezicht en schreeuwen naar het publiek om mee te zingen.
Tino Marbin

Zelfs de VIP-sectie vertoonde tekortkomingen, met klachten over de indeling en de nabijheid van de bezoekers tot elkaar.
Tino Martin

Een gênant moment vond plaats toen Martin het publiek in ‘Ziggo’ aansprak, terwijl hij in Ahoy was.

In aanwezigheid van Trijntje Oosterhuis moest Tino Martin worden gecorrigeerd, en dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele klachten die Coldeweijer heeft ontvangen en gedeeld.
Tino Martin

Het is geen geheim dat Tino Martin een strijd voert met alc0hol; er zijn meerdere video’s waarin hij duidelijk onder invloed lijkt.

Een recent incident bij een tankstation toont verdere tekenen van zijn problemen met alc0hol.

Dit opeenstapeling van voorvallen werpt een schaduw over zijn carrière en roept vragen op over zijn toekomstige optredens en publieke verschijningen.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder