-

Algemeen

Verontrustende video van Samantha de Jong: Zorgen over haar leefomstandigheden en hond!

Samantha de Jong, ook bekend als Barbie, heeft recentelijk een video gedeeld op Instagram waarin ze haar verontrustende leefomstandigheden en zorgen over haar hond laat zien.

In de video is te zien dat haar woonkamer in een rommelige staat verkeert, zelfs met s!garettenpeuken op de vloer.

Echter, de meeste bezorgdheid wordt gewekt door de zichtbare gezondheidsproblemen van haar hond, die er niet goed verzorgd uitziet.

In haar Instagram-bericht deelt Samantha dat ze cadeautjes heeft gekocht voor haar kind dat binnenkort drie jaar wordt en dat ze ook haar nagels heeft laten verzorgen.

Maar het is vooral de staat van haar leefomgeving die de aandacht van haar volgers trekt.

Velen maken zich zorgen over de aanwezigheid van s!garettenpeuken op de vloer en de zichtbare gezondheidsproblemen van haar hond.

Een reactie van het kanaal Realityfbi benadrukt de bezorgdheid: “Wij zijn geen experts in hondenverzorging of brandveiligheid, maar pe*ken op de vloer, een hond met w0ndjes of uitslag en vreemde bewegingen met zijn hoofd roepen vragen op over de gezonde leefomgeving.”

Het kanaal heeft de video van Samantha gedeeld met de Dierenbescherming, zodat zij kunnen beoordelen of de hond wel naar behoren wordt verzorgd.

Het is belangrijk op te merken dat Samantha onlangs slacht0ffer is geworden van mensenh*ndel, waarbij ze gedwongen werd om s*ksuele handelingen te verrichten tegen haar wil.

Dit tragische nieuws kwam naar buiten nadat ze werd vastgehouden door een duo dat haar dr*gs onthield en haar bedre!gde.

Samantha werd ber00fd van haar geld, identiteitsbewijs en zelfs haar geliefde hond.

De zaak is momenteel in onderzoek, en Samantha heeft veel steun en medeleven ontvangen van haar volgers en fans.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder