-

Algemeen

Ruth en Joost stoppen per direct met werken: ”We gaan leven van donaties”

Het merendeel van de KLM-piloten wacht geduldig tot hun pensioen, maar Ruth en Joost behoren niet tot die groep.

Ze hebben besloten hun banen op te zeggen en te gaan leven van donaties, tot verbazing van hun kinderen die er bezorgd over zijn.

Ruth en Joost zijn verre van lui. Joost heeft 22 jaar bij KLM gewerkt, waarvan hij de laatste tijd als gezagvoerder fungeerde.

Zijn vrouw Ruth heeft vijftien jaar ervaring als copiloot en was voorheen vlieginstructeur.

Ondanks hun financiële stabiliteit hebben ze besloten hun banen op te geven om op zoek te gaan naar geluk.

Vanaf januari ondergaat het gezin grote veranderingen. Ze gaan minstens vier jaar vliegen voor MAF, een christelijke organisatie die hulp biedt in ontwikkelingslanden.

Het plan is om samen met hun kinderen in Nairobi te wonen en van daaruit naar moeilijk bereikbare gebieden te vliegen, waar ze schoolspullen, voedsel en medicijnen zullen brengen.

Ze willen hun vaardigheden inzetten om anderen te helpen, maar dit betekent wel dat ze financieel afhankelijk worden van donaties.

Ruth voegt toe dat ze op een bewaakt terrein zullen wonen, wat kosten met zich meebrengt. Hun kinderen zullen naar een internationale school gaan, wat eveneens duur is.

Sinds 1 augustus werken ze niet meer en zijn ze afhankelijk van een toelage van MAF van 2.500 euro per maand. Ze hebben hun levensstijl al aangepast en letten nu op hun uitgaven.

Hoewel het een groot avontuur is en ze geloven dat het iets moois zal worden, zien hun kinderen erg op tegen de verandering.

Joost zegt echter: “We vertrouwen erop dat het iets moois wordt en dat de kinderen het uiteindelijk wel goed zullen hebben!”

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder