-

Algemeen

Nieuwe wet: Rijbewijs verplicht voor elektrische fietsen in de toekomst.

Het lijkt erop dat de vrees van velen werkelijkheid wordt, zij het nog niet in Nederland: sommige plaatsen zijn nu al van plan om rijbewijzen voor elektrische fietsen te introduceren.

Deze ontwikkeling was te verwachten, gezien de toenemende snelheid van elektrische fietsen.

De introductie van een rijbewijs voor elektrische fietsen
Hoewel je in Nederland bijna overal geen rijbewijs voor nodig hebt, geldt dat niet voor fietsen. Toch lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat ook hier verandering in komt.

Moderne elektrische fietsen kunnen nu gemakkelijk snelheden van 25 kilometer per uur bereiken, wat even snel is als een snorscooter.

Historisch gezien was een rijbewijs altijd vereist voor snorscooters, dus waarom niet voor (elektrische) fietsen?

De kans is groot dat ze snel genoeg een manier zullen bedenken om mensen hier geld voor te laten betalen.

Hoewel het in Nederland nog wel even kan duren voordat dit werkelijkheid wordt, zijn er al enkele plaatsen waar deze verandering wordt doorgevoerd.

Toenemende gevaarlijke situaties en irritaties
Californië is momenteel bezig met het invoeren van een rijbewijs voor elektrische fietsen. Dit komt doordat mensen zich daar enorm ergeren aan het gedrag van fietsers.

Veel jongeren gebruiken elektrische fietsen en houden zich niet aan de verkeersregels. Bovendien rijden ze vaak veel te hard, wat tot gevaarlijke situaties leidt.

Het voorstel om een rijbewijs te introduceren wordt binnenkort ingediend. Als dit wordt goedgekeurd, betekent dit dat mensen een rijbewijs moeten halen om op een elektrische fiets te mogen rijden.

Dit rijbewijs kan worden verkregen door middel van een theoretisch examen, en de minimumleeftijd om het examen af te leggen zou 12 jaar zijn.

Het wordt verwacht dat andere plaatsen deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten zullen houden en de keuzes van Californië eventueel zullen volgen.

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder