-

Algemeen

Medium Liesbeth weet het heel zeker: Dit staat te gebeuren op 22 november

Op 22 november nadert de Tweede Kamerverkiezingen en de vraag van wie de nieuwe leider van Nederland zal worden houdt velen bezig.

Terwijl de meesten in het duister tasten, heeft de beroemde paragnost Liesbeth wellicht de antwoorden via haar glazen bol.

De Telegraaf heeft regelmatig contact met Liesbeth, en verslaggever Jeroen Holtrop ging vandaag opnieuw bij haar langs om haar voorspellingen te horen over de aanstaande verkiezingen.

Gevraagd naar welke partij de grootste zal worden, antwoordt Liesbeth zonder aarzelen: “De VVD blijft de grootste.”

Dit zou betekenen dat Dilan Yeşilgöz-Zegerius de nieuwe minister-president wordt.

Echter, er is een afwijkende mening, want Van Dijk suggereert: “Ik heb het gevoel dat zij iemand anders naar voren zal schuiven.

Dat zij het niet zal doen.” En dan is er Geert Wilders (PVV), waarvan Liesbeth ziet dat hij sterk zal opkomen en meer stemmen zal krijgen dan verwacht.

Ze heeft ook het sterke gevoel dat Mark Rutte naar de NAVO zal gaan.

Wat betreft Pieter Omtzigt, die door velen als een geschikte leider wordt gezien, lijkt Liesbeth minder enthousiast te zijn.

Ze voorspelt dat hij zal tegenvallen en dat zijn optreden chaotisch zal zijn, met teleurstelling alom.

Voor Forum voor Democratie (FvD) is haar voorspelling niet rooskleurig: “Ze zullen ongeveer hetzelfde aantal zetels behouden.

Als ik naar de aura van de partij kijk, vind ik het een vreemde situatie.”

Van Dijk, gealarmeerd door deze voorspellingen, benadrukt dat zware ruzies op de loer liggen en dat het nieuwe kabinet de volledige vier jaar waarschijnlijk niet zal volmaken.

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder