-

Economie

Marco Borsato toont recente foto: Duidelijke gewichtstoename bij de zanger!

Als de geruchten waar zijn, verkeert Marco Borsato in zwaar weer sinds het nieuws dat het 0penbaar Min*sterie hem gaat vervolgen.

“Een goede vriend van de zanger onthult dat soms zelfs zijn eigen zoon niet weet waar hij zich bevindt,” zo vertelt hij. De bezorgdheid vanuit Marco’s directe omgeving is dan ook aanzienlijk.

De vriend van Marco deelt verder: “Sinds hij te horen kreeg dat hij terecht zal moeten staan, is hij meer teruggetrokken dan ooit. Het is moeilijk te doorgronden wat er in hem omgaat.”

Een bekende Nederlander spreekt zich uit over Marco en zegt: “Ik geloof niet in zijn onschuld.” Marco was er aanvankelijk van overtuigd dat er geen vervolging zou plaatsvinden.

“Marco’s carrière is zwaar beschadigd, en zelfs als blijkt dat hij onschuldig is aan de beschuldigingen die tegen hem zijn ingebracht,” voegt de vriend eraan toe, “is het onzeker hoe hij zijn leven weer op de rails krijgt.

Zijn wereld stortte in toen zijn advocaten hem vertelden dat hij vervolgd zou worden.”

De goede vriend van Marco Borsato onthult dat de dagen na het nieuws zeer onzeker waren voor de familie en vrienden.

“Hij was onbereikbaar, en dat zorgde voor veel speculatie en zorgen. Sinds het nieuws lijkt Marco bijna in een depressie te verkeren,” zegt de vriend.

“Telkens wanneer hij de telefoon niet opneemt en niemand weet waar hij is, rinkelen bij ons de alarmbellen, en we zijn opgelucht als we weer tekenen van leven ontvangen,” aldus de vriend.

Marco’s moeder en vrienden blijven geloven in zijn onschuld. “Ondanks wat er beweerd wordt, heb ik niet het gevoel dat Marco iets voor ons achterhoudt,” zegt een insider.

“Van nature is Marco altijd al terughoudend geweest, maar nu is hij nog meer in zichzelf gekeerd dan in zijn onbezorgde jaren.

Het lijkt wel alsof hij in totale isolatie verkeert,” voegt de vriend toe.

Bij het nieuws over Marco is een recente foto gebruikt op Shownieuws. Het is opvallend voor fans en kijkers dat Marco aanzienlijk in gewicht is toegenomen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder