-

Economie

Jake Paul en Jutta Leerdam in het huwelijksbootje en Jutta zegt af voor de 1500 meter World Cup!

Jutta Leerdam, de schaatskoningin van Nederland, vormt al geruime tijd een koppel met Jake Paul, een wereldberoemde influencer en tevens een professionele bokser die aanzienlijke inkomsten vergaart.

Ondanks Jutta’s status als schaatsicoon, noemen haar fans Jake vaak ‘slecht nieuws’. Jake staat namelijk bekend als een ‘problem child’ en heeft een aanzienlijke lijst van ex-vriendinnen die allemaal modellen zijn.

Desondanks beweert Jake dat zijn relatie met Jutta anders is en dat hij zich volledig voor haar wil inzetten.

Sommige fans van Jutta maken zich echter zorgen dat haar focus op het schaatsen zal afnemen, vooral omdat Jake zich momenteel op Puerto Rico bevindt.

Jake heeft dit jaar een huis ter waarde van 16 miljoen dollar gekocht waar Jutta af en toe op bezoek gaat.

Aan de andere kant brengt Jake ook regelmatig tijd door met Jutta, zoals afgelopen week tijdens het World Cup-kwalificatietoernooi in Heerenveen, waarbij hij uiteraard zijn eigen privéjet gebruikte.

Jutta Leerdam en Jake Paul stappen in het huwelijksbootje, maar wat betekent dit voor haar schaatscarrière?

Jutta genoot in Nederland al grote bekendheid, maar haar roem heeft nu internationale proporties aangenomen, wat veel fans zorgen baart.

Voor het World Cup-kwalificatietoernooi in Heerenveen heeft Jutta ervoor gekozen om een afstand voor de wereldbekerwedstrijden over te slaan, namelijk de 1500 meter.

Normaal gesproken zou Leerdam van het Jumbo-Visma-team op vrijdagavond in Heerenveen tegen Reina Anema rijden, maar ze heeft zich voor deze afstand afgemeld.

Volgens het team richt Leerdam zich dit weekend en tijdens de World Cups op andere afstanden, namelijk de 500 en 1000 meter.

Het plan is dat Leerdam de 1500 meter later in dit seizoen wel zal rijden tijdens het Daikin NK Afstanden.

Jutta benadrukt dat deze keuze puur is om zich te concentreren op ‘haar afstanden’, maar sommige fans interpreteren dit als een teken van verminderde aandacht voor haar schaatscarrière.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder