-

Nieuwste

Linda Hakeboom maakt vreugdedansje: ‘Geen kanker meer te zien’

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom (36) heeft reden om te vieren vandaag. De documentairemaakster kreeg van de dokters te horen dat er geen kanker meer te zien is in haar lichaam.

Linda schreeuwt haar vreugde uit op Instagram. “Aaahhhhh! De uitslag van de scan is GOED. Er is officieel geen kanker meer te zien op de plaatjes!” Toen ze dinsdag voor onderzoeken naar het ziekenhuis was, was ze behoorlijk nerveus.

Nu kan ze eindelijk opgelucht ademhalen. Ze schrijft: “Ik moet nu pas over een jaar weer terugkomen, dus tot die tijd kunnen we eindelijk een beetje ontspannen.”

Een jaar terug onderging Linda haar eerste chemokuur, nadat ze in augustus 2020 de diagnose van kanker had gekregen. Ze deelde haar leven met kanker in een vlogserie Linda’s Kankerverhaal. Daarvoor kreeg ze zelfs een prijs tijdens het Gouden Televizier-ring Gala. Linda deelt de goede en slechte momenten heel openlijk met haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder