Connect with us

Nieuwste

Linda Hakeboom maakt vreugdedansje: ‘Geen kanker meer te zien’

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom (36) heeft reden om te vieren vandaag. De documentairemaakster kreeg van de dokters te horen dat er geen kanker meer te zien is in haar lichaam.

Linda schreeuwt haar vreugde uit op Instagram. “Aaahhhhh! De uitslag van de scan is GOED. Er is officieel geen kanker meer te zien op de plaatjes!” Toen ze dinsdag voor onderzoeken naar het ziekenhuis was, was ze behoorlijk nerveus.

Nu kan ze eindelijk opgelucht ademhalen. Ze schrijft: “Ik moet nu pas over een jaar weer terugkomen, dus tot die tijd kunnen we eindelijk een beetje ontspannen.”

Een jaar terug onderging Linda haar eerste chemokuur, nadat ze in augustus 2020 de diagnose van kanker had gekregen. Ze deelde haar leven met kanker in een vlogserie Linda’s Kankerverhaal. Daarvoor kreeg ze zelfs een prijs tijdens het Gouden Televizier-ring Gala. Linda deelt de goede en slechte momenten heel openlijk met haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)