-

Algemeen

Familie Brandsteder gaat door een moeilijke fase: Verdrietige update over hun zoon!

Rick Brandsteder, bekend van de televisie en zoon van Ron Brandsteder, heeft onlangs een opmerkelijke stap genomen: hij is tijdelijk ingetrokken bij zijn moeder, Yvonne.

Dit besluit komt slechts tien maanden na zijn verblijf in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om zijn alc0holverslaving aan te pakken.

Yvonne Brandsteder heeft bevestigd dat Rick bij haar verblijft terwijl hij zijn Amsterdamse huis snel wil verkopen en tegelijkertijd op zoek is naar een nieuwe woonplek.

Ze merkt op dat Rick ook regelmatig naar Spanje reist, hoewel ze geen verdere details over de reden van deze frequente reizen prijsgeeft.
Rick Brandsteder

Yvonne benadrukt echter dat Ricks tijdelijke verblijf bij haar niets te maken heeft met zijn eerdere behandeling voor alc0holproblemen. Ze verzekert dat het goed gaat met Rick.

Het lijkt erop dat Rick bewust afstand neemt van Amsterdam, waar verleidingen op de loer liggen.

Hij heeft zijn appartement, dat hij in 2007 kocht voor 490.000 euro, nu te koop staan voor 920.000 euro.

Ook Ricks broer Bob, die in 2017 gedeeltelijk verlamd raakte na een val, overweegt om Amsterdam te verlaten.
Rick Brandsteder

Yvonne legt uit dat beide broers de stad willen verlaten, waarbij Rick al actief op zoek is naar een nieuwe woonplek, terwijl Bob nog even wacht.

Helaas is de fysieke gezondheid van Bob sinds zijn 0ngeluk niet veel verbeterd.

Rick Brandsteder, de televisiepersoonlijkheid en zoon van Ron Brandsteder, lijkt een nieuwe richting te willen inslaan in zijn leven door tijdelijk bij zijn moeder, Yvonne, in te trekken.

Na zijn verblijf in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek om zijn alc0holverslaving aan te pakken, zoekt hij nu naar een frisse start.
Rick Brandsteder

Hoewel Rick regelmatig naar Spanje reist, blijven de redenen voor deze trips vooralsnog een mysterie. Yvonne houdt hierover de lippen stijf op elkaar.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Yvonne aangeeft dat Ricks verblijf bij haar niets te maken heeft met zijn eerdere opname wegens alc0holproblemen.

Ze benadrukt dat het goed gaat met Rick, wat een positief teken is voor zijn herstel.

Het lijkt erop dat Rick bewust afstand wil nemen van Amsterdam en zijn appartement, dat nu te koop staat voor een aanzienlijk hogere prijs dan waarvoor hij het oorspronkelijk kocht.
Rick Brandsteder

Dit kan een teken zijn van zijn verlangen naar een nieuwe start elders.

Ook Ricks broer, Bob Brandsteder, overweegt de mogelijkheid om Amsterdam te verlaten.

Hoewel hij zijn fysieke beperkingen nog steeds moet overwinnen na zijn ongeluk, overweegt hij net als Rick een nieuwe omgeving om een nieuw hoofdstuk in hun levens te beginnen.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder