-

Algemeen

Eloise van Oranje onder vuur vanwege outfit die als onwaardig voor een prinses wordt beschouwd!

Eloise van Oranje, voluit Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, heeft als eerste Nederlandse prinses een openbaar social media-account.

Met de bijnaam ‘Gravinfluencer’ en meer dan 426.000 volgers, speelt ze een opmerkelijke rol als influencer.

Haar aanwezigheid op sociale media is echter niet zonder controverse, met sommigen die kritiek uiten op de combinatie van ‘social media’ en ‘prinses’.

Anderen waarderen juist de kans om een ongefilterd beeld van een lid van de koninklijke familie te zien, iets wat afwijkt van de gebruikelijke beelden op het account van het Koninklijk Huis.

Eloise heeft in het verleden al veel kritiek gekregen, vooral over haar kledingkeuzes.

Een opvallend voorbeeld was de hevige kritiek eerder dit jaar toen ze poseerde in een badpak.

Commentatoren zoals Jeroen Snel en Angela de Jong bestempelden dit als een ‘no-go’.

Eloise, onverstoorbaar door de kritiek, blijft haar eigen weg volgen en gaat zelfs een stap verder.

Onlangs sierde ze de cover met een diep uitgesneden jurk, wat opnieuw leidde tot ophef.
Eloise van Oranje

Over de digitale cover, gemaakt tijdens een awardceremonie voor de ‘ultieme verbinders van 2023’, zei Eloise in haar dankwoord:

“De digitale cover die we tijdens de awardceremonie hebben gemaakt voor de vrouwen die volgens het publiek de ultieme verbinders van 2023 waren.

Prinses Laurentien en haar dochter gravin Eloise.”

“Eloise zei in haar dankwoord dat ze zich altijd zal blijven inzetten voor duurzame mode als onderwerp waarmee ze mensen wil verenigen om de wereld een betere plek te maken.”
Eloise van Oranje

Sommigen vinden haar kledingkeuze ‘onprinseslijk’ en menen dat ze te veel laat zien, terwijl anderen lijken te vergeten dat we in een modern tijdperk leven waarin koninklijke normen en sociale media samenkomen.

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder