-

Economie

Bezorgde vriend slaat alarm: ‘Marco Borsato dreigt zichzelf iets aan te doen’

Sinds het besluit van het 0penbaar Min*sterie om Marco Borsato te vervolgen wegens grensoverschrijdend gedrag, verkeert de zanger in een zorgelijke toestand.

Een naaste vriend trekt nu aan de alarmbel en uit zijn bezorgdheid. “Soms weet zelfs zijn zoon niet waar hij is,” klinkt het verontrustend.

De naaste kring rondom Marco maakt zich grote zorgen. “Sinds hij weet dat hij te zijner tijd voor de rechter moet verschijnen, is hij meer dan ooit in zichzelf gekeerd.”

In een gesprek met weekblad Privé onthult de goede vriend: “Het is moeilijk te peilen wat hij denkt.” Marco was er volgens de vriend van overtuigd dat er niets van de zaak zou komen.

“Marco’s carrière is kapot, en zelfs als in de toekomst blijkt dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, is het de vraag hoe hij die ooit weer op de rails zal krijgen.”

De vriend vervolgt: “Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten hoorde dat hij zou worden vervolgd.”

Familie en vrienden verkeerden de dagen na het nieuws in grote onzekerheid omdat Marco onbereikbaar was.

“Dan ga je je van alles in het hoofd halen. Marco hangt sinds dat nieuws tegen het depressieve aan.”

“Elke keer als hij een tijdje de telefoon niet opneemt en zijn zoon ook niet weet waar hij is, gaan bij ons de alarmbellen rinkelen, en zijn we opgelucht als iemand van ons weer een teken van leven heeft ontvangen.”

Moeder Mary blijft in zijn onschuld geloven, en ook zijn vrienden blijven achter hem staan.

“Ja, wat er ook wordt beweerd, ik heb niet de indruk dat Marco voor ons iets achterhoudt,” laat een insider weten.

“Van nature is Marco gesloten, en dat is hij nu nog veel meer dan in zijn zorgeloze jaren. (…) Het is alsof hij in een absoluut isolement is terechtgekomen.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder