-

Algemeen

Anouk onthult dat ze dementie heeft: ”Mijn carrière is voorbij”

De Nederlandse rockdiva Anouk heeft onlangs in een diepgaand interview met Matthijs van Nieuwkerk enkele verrassende persoonlijke onthullingen gedaan.

In het informele gesprek, dat plaatsvond in een snackbar in Amsterdam-Noord, ging Anouk verder dan haar nieuwe album ‘Deena & Jim’ en bood ze een zeldzaam kijkje in haar leven buiten de muziek.
Anouk

Het aankomende album, bestaande uit twaalf tracks, zal een bijzondere cover bevatten: een persoonlijke foto van Anouk samen met haar echtgenoot Dominique.

Hiermee belooft het album een intiemere kant van Anouk te laten zien, die verder gaat dan alleen de muzieknoten en teksten.
Anouk

Met geplande optredens samen met het Metropole Orkest, een uitgebreid koor en een bandshow met haar grootste hits, streeft Anouk ernaar om een show te presenteren die zowel vernieuwend als vertrouwd aanvoelt.
Anouk

Het intrigerende gesprek tussen Anouk en Matthijs van Nieuwkerk kwam tot stand na een uitnodiging van Anouk zelf, via een eenvoudig appbericht, waarin ze zijn interesse wekte voor haar nieuwste project.
Jaimie Vaes

Van Nieuwkerk, bekend om zijn enthousiasme, reageerde enthousiast op het album en beschreef het als “verbluffend, absoluut perfect en heel anders.”
Anouk

In een onthulling die ongetwijfeld haar fans zal raken, deelde Anouk mee dat een DNA-test heeft aangetoond dat ze een verhoogd risico heeft op dementie.
Anouk

Deze openhartige onthulling toont haar kenmerkende directheid en haar vermogen om de realiteiten van haar leven zonder terughoudendheid te delen.
Anouk

“Volgens mij heb ik dat eigenlijk al,” merkte ze op, verwijzend naar de vergeetachtigheid die haar kinderen al bij haar hebben opgemerkt.

Haar huisarts bevestigde haar zorgen, en Anouk sprak met een oprechte openheid over haar wens voor zelfbeschikking in de toekomst, waarbij ze verklaarde: “Op het moment dat ik niet meer voor mezelf kan zorgen en mijn eigen achterwerk niet meer kan afvegen, wil ik dat het gewoon klaar is.”
Anouk

Deze woorden getuigen van Anouks vastberadenheid om haar eigen lot te bepalen, zelfs in het licht van een uitdagende medische prognose.
scheiding Anouk

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder