-

Algemeen

Andrea (31) kampt met geldproblemen: ”Door mijn ouders heb ik een uitkering”

De 31-jarige Andrea uit Eindhoven ervaart aanzienlijke moeilijkheden in haar leven. Elke maand is een financiële uitdaging voor haar, wat soms tot wanhoop leidt.

“Het is niet prettig om elke dag in een lege portemonnee te moeten kijken. Ik kan niet langer van het leven genieten.”

Andrea bewoont een sociale huurwoning in Brabant maar heeft geen baan, voornamelijk als gevolg van haar moeite om de scheiding van haar ouders te verwerken.

“Mijn ouders hadden voortdurend ruzie. Dit begon toen ik ongeveer twaalf jaar oud was en resulteerde uiteindelijk in hun scheiding toen ik achttien was.”

“Dit heeft enorm veel impact op me gehad. De stabiele thuissituatie die andere kinderen hadden, verdween plotseling voor mij. Het was ontzettend moeilijk.”

Andrea’s vader kon geen woning in de buurt vinden en verhuisde uiteindelijk naar Helmond. “Dat was ook niet in de buurt, dus ik zag hem niet vaak.”

Hoe hard Andrea ook probeerde om deze situatie te accepteren, het lukte haar niet. “Mijn hele leven leek uiteen te vallen. Het ideaalbeeld dat ik had, was volledig verdwenen.”

Ze ging naar school, sportte en had een bijbaan, maar na verloop van tijd sloot Andrea zich steeds meer af. “Ik kon het gewoon niet verwerken.”

Andrea’s moeder maakt zich zorgen om haar dochter en praat veel met haar, en moedigt haar aan om haar leven weer op te pakken.

“Ze vond dat ik me aanstelde, al zei ze dat niet rechtstreeks. Maar ik begreep het wel uit haar woorden. Ze hadden misschien wel samen kunnen blijven voor mij.”

De situatie legde een zware last op Andrea. Ze stopte met school en verscheen niet meer op haar werk. “Ik wilde wel, maar ik kon het gewoon niet.”

Inmiddels is Andrea al elf jaar afhankelijk van een uitkering. “Soms zijn er goede dagen waarop ik weer zin in het leven krijg, maar dan volgt er weer een terugval.”

“De uitkering is ook niet hoog, begrijp je. Iedereen die in de bijstand zit, kan dit beamen. Ik kan nauwelijks het hoofd boven water houden.”

“Soms sta ik in de supermarkt en dan barst ik ineens in tranen uit. Ik ben ook maar een mens, ik wil leuke dingen doen en lekker eten.”

Andrea geeft aan: “Het klinkt misschien vreemd voor buitenstaanders, maar ik houd mijn ouders verantwoordelijk voor de manier waarop ik nu moet leven.”

“Dat vinden mijn vader en moeder onzin. Zij hebben hun leven weer opgepakt en hebben allebei een nieuwe partner. En ik? Ik zit hier maar.”

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder