-

Algemeen

Abdulhamid is klaar met alle wetten: ”We veroveren dit land en maken er een moslimland van”

Ophef en bezorgdheid zijn ontstaan naar aanleiding van uitspraken van religieuze vreemdelingen met een Duits paspoort tijdens een demonstratie in Duitsland, die hun ware intenties hebben onthuld.

Tijdens de demonstratie merkte een jongeman op dat hij “tegen mensen is die geen Sharia willen in Duitsland.”

Hij voegde eraan toe: “Als je moslim bent, wil je de Sharia.”

Hij vervolgde met de verklaring dat hij de Sharia in Duitsland wilde invoeren en antwoordde op de vraag hoe Duitsland in een islamitische staat zou kunnen veranderen: “Zoals in het heilige boek staat beschreven; wanneer je in de meerderheid bent, is ons opgedragen om een land te veroveren. Zeker.”

De interviewer reageerde verbaasd en vroeg herhaaldelijk of het de bedoeling was om Duitsland over te nemen, waarop de jongeman bevestigde: “Zeker. Zeker.”

Hij voegde eraan toe dat volgens hem ‘liberale moslims’ niet bestaan en dat samenleven in vrede geen optie is.

De jongeman herhaalde nogmaals dat als moslims eenmaal in de meerderheid zijn en geweld nodig is, ze dat zullen gebruiken om hun doelen te bereiken.

De Sharia, waarvan sprake is, verwijst naar islamitische wetten gebaseerd op de Koran en de Hadith.

In sommige landen wordt deze regelgeving toegepast, en het heeft specifieke voorschriften, zoals het verbieden van huwelijken tussen moslimvrouwen en niet-moslimmannen, mannen die meerdere vrouwen mogen hebben en het ontzeggen van het recht aan vrouwen om een echtscheiding aan te vragen.

De uitspraken van de jongeman tijdens de demonstratie hebben geleid tot verontwaardiging en bezorgdheid, zowel bij de interviewer als bij het bredere publiek.

Deze openlijke steun voor het idee van het veranderen van Duitsland in een islamitische staat en de bereidheid om gew*ld te gebruiken om dat doel te bereiken, heeft geleid tot discussies over integratie, religieuze extrem!sme en de toekomst van diversiteit en samenleven in Duitsland en Europa.

Het is belangrijk op te merken dat dergelijke standpunten niet representatief zijn voor alle moslims of immigranten in Duitsland, en dat er veel verschillende opvattingen en ervaringen zijn binnen de diverse gemeenschappen in het land.

Deze incidenten benadrukken echter de noodzaak van open dialoog, tolerantie en het aanpakken van extremisme om de vreedzame co-existentie van verschillende culturen en religies in Europa te waarborgen.

Het is een uitdaging waarmee samenlevingen wereldwijd worden geconfronteerd en die een voortdurende inspanning vereist om extremisme en polarisatie te bestrijden en gemeenschappelijke grond te vinden voor vreedzaam samenleven.

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder