-

Algemeen

Een 19-jarige tienermeisje trouwt met een veel oudere man van 62 jaar en droomt om een gezin met hem te stichten!

Een tienermeisje deelt haar verhaal nadat haar man online lastiggevallen werd en vals werd beschuld!gd van een ernstig m!sdrijf.

Ze is getrouwd met een 62-jarige man en probeert een gezin te stichten.

Toen Samantha Simpson 18 jaar oud was, ontmoette ze JR, 62, voor het eerst via gemeenschappelijke vrienden. Na maanden van gesprekken, ontwikkelde ze gevoelens voor hem.

Omdat haar familie hun relatie met een groot leeftijdsverschil niet accepteerde, besloot Samantha te verhuizen naar haar eigen appartement in Berryville, Arkansas, VS.

Daar trok de gepensioneerde JR bij haar in, en ze kregen zes maanden geleden hun eerste gezamenlijke huis in Wichita, Kansas.

Het stel verloofde zich snel en bekrachtigde hun relatie door op 8 januari 2018 te trouwen na een jaar daten. Ze zijn nu vastbesloten om hun kinderwens te vervullen.

Met hoop voor de toekomst kijkt een negentienjarige vrouw uit naar de vervulling van haar wens om een kind te krijgen.

Ondanks hun serieuze relatie beweert Samantha, een studente, dat ze nog steeds dagelijks lastiggevallen wordt door vreemden die haar man vals beschuldigen en hun relatie verkeerd begrijpen.

Samantha zei: “In het openbaar worden we vaak aangezien voor opa en kleindochter, en dat raakt me diep.”

“Het wordt nog erger wanneer mensen JR vals beschuldigen als ze ons in het openbaar elkaars hand zien vasthouden of kussen.”

“We worden voortdurend geconfronteerd met commentaar op onze relatie, en dat is uitputtend.”

“We waren al moe van het onbegrip binnen onze familie en vriendenkring, en het was ontmoedigend om dit ook van vreemden te ervaren.”

“We willen gewoon dat mensen begrijpen dat we gelukkig getrouwd zijn en onze relatie serieus nemen, en dat we niet gediscr!mineerd mogen worden vanwege ons leeftijdsverschil.”

Samantha beweert dat ze direct viel voor JR vanwege zijn uiterlijk en zijn vriendelijke persoonlijkheid nadat ze hem had ontmoet.

Ze zei: “Toen ik JR zag, werd ik aangetrokken door hoe goed hij zichzelf presenteerde en het feit dat hij een echte heer is.”

“Toen we elkaar ontmoetten, was hij zeer welbespraakt. Zelfs tijdens telefoongesprekken en berichten schrijven, had hij iets wat ik nog nooit eerder bij een man had meegemaakt.”

“Ik heb eerder gedate met mannen van mijn leeftijd, maar ze waren erg onvolwassen en wisten niet hoe ze hun partner moesten behandelen.”

“Bij JR is alles anders. Hij gedraagt zich volwassen en behandelt me als een koningin.

Ik zou niets willen veranderen aan hem of onze relatie.”

Hoewel anderen hun relatie misschien bekritiseren, nemen de pasgetrouwden hun relatie serieus en streven ze nu naar het krijgen van kinderen.

Samantha zei: “Ondanks het feit dat JR al een kind heeft uit een eerdere relatie, willen we ons eigen gezin stichten en zelf kinderen krijgen.”

“We proberen op dit moment zwanger te worden, omdat we denken dat de tijd rijp is.

We zijn net getrouwd en hebben ons eigen huis, dus waarom niet?”

“Het zou fijn zijn als het pesten stopt wanneer we een kind krijgen.

We willen niet dat ons kind opgroeit in een omgeving waarin nare opmerkingen worden gemaakt over zijn vader.”

“Door ons verhaal te delen, hopen we dat mensen inzien dat onze relatie serieus is en dat leeftijds- en uiterlijkverschillen geen reden mogen zijn om ons te veroordelen.”

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder