-

Algemeen

Een 19-jarige tienermeisje trouwt met een veel oudere man van 62 jaar en droomt om een gezin met hem te stichten!

Een tienermeisje deelt haar verhaal nadat haar man online lastiggevallen werd en vals werd beschuld!gd van een ernstig m!sdrijf.

Ze is getrouwd met een 62-jarige man en probeert een gezin te stichten.

Toen Samantha Simpson 18 jaar oud was, ontmoette ze JR, 62, voor het eerst via gemeenschappelijke vrienden. Na maanden van gesprekken, ontwikkelde ze gevoelens voor hem.

Omdat haar familie hun relatie met een groot leeftijdsverschil niet accepteerde, besloot Samantha te verhuizen naar haar eigen appartement in Berryville, Arkansas, VS.

Daar trok de gepensioneerde JR bij haar in, en ze kregen zes maanden geleden hun eerste gezamenlijke huis in Wichita, Kansas.

Het stel verloofde zich snel en bekrachtigde hun relatie door op 8 januari 2018 te trouwen na een jaar daten. Ze zijn nu vastbesloten om hun kinderwens te vervullen.

Met hoop voor de toekomst kijkt een negentienjarige vrouw uit naar de vervulling van haar wens om een kind te krijgen.

Ondanks hun serieuze relatie beweert Samantha, een studente, dat ze nog steeds dagelijks lastiggevallen wordt door vreemden die haar man vals beschuldigen en hun relatie verkeerd begrijpen.

Samantha zei: “In het openbaar worden we vaak aangezien voor opa en kleindochter, en dat raakt me diep.”

“Het wordt nog erger wanneer mensen JR vals beschuldigen als ze ons in het openbaar elkaars hand zien vasthouden of kussen.”

“We worden voortdurend geconfronteerd met commentaar op onze relatie, en dat is uitputtend.”

“We waren al moe van het onbegrip binnen onze familie en vriendenkring, en het was ontmoedigend om dit ook van vreemden te ervaren.”

“We willen gewoon dat mensen begrijpen dat we gelukkig getrouwd zijn en onze relatie serieus nemen, en dat we niet gediscr!mineerd mogen worden vanwege ons leeftijdsverschil.”

Samantha beweert dat ze direct viel voor JR vanwege zijn uiterlijk en zijn vriendelijke persoonlijkheid nadat ze hem had ontmoet.

Ze zei: “Toen ik JR zag, werd ik aangetrokken door hoe goed hij zichzelf presenteerde en het feit dat hij een echte heer is.”

“Toen we elkaar ontmoetten, was hij zeer welbespraakt. Zelfs tijdens telefoongesprekken en berichten schrijven, had hij iets wat ik nog nooit eerder bij een man had meegemaakt.”

“Ik heb eerder gedate met mannen van mijn leeftijd, maar ze waren erg onvolwassen en wisten niet hoe ze hun partner moesten behandelen.”

“Bij JR is alles anders. Hij gedraagt zich volwassen en behandelt me als een koningin.

Ik zou niets willen veranderen aan hem of onze relatie.”

Hoewel anderen hun relatie misschien bekritiseren, nemen de pasgetrouwden hun relatie serieus en streven ze nu naar het krijgen van kinderen.

Samantha zei: “Ondanks het feit dat JR al een kind heeft uit een eerdere relatie, willen we ons eigen gezin stichten en zelf kinderen krijgen.”

“We proberen op dit moment zwanger te worden, omdat we denken dat de tijd rijp is.

We zijn net getrouwd en hebben ons eigen huis, dus waarom niet?”

“Het zou fijn zijn als het pesten stopt wanneer we een kind krijgen.

We willen niet dat ons kind opgroeit in een omgeving waarin nare opmerkingen worden gemaakt over zijn vader.”

“Door ons verhaal te delen, hopen we dat mensen inzien dat onze relatie serieus is en dat leeftijds- en uiterlijkverschillen geen reden mogen zijn om ons te veroordelen.”

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder