-

Algemeen

Zestienjarige vriend verwekt baby bij 31-jarige moeder

Op 31-jarige leeftijd ontmoette Kathleen Martin de energieke tiener Jack Fucile via het populaire platform Facebook.

Jack bood Kathleen aan en het verliefde stel kreeg meteen een klik.

Ondanks hun leeftijdsverschil van 14 jaar, koos Kathleen ervoor om samen te gaan wonen met Jack.

Zeven maanden later raakte ze zwanger van hem. Kathleen had nog drie en een halve maand moeten wachten voordat ze haar baby zou krijgen, maar de baby besloot eerder te komen en Jack moest haar helpen met de bevalling.

Het gezin waar Kathleen al twee kinderen heeft met andere mannen, verliep negen maanden later volgens haar ‘heel goed’.

Nadat hun kleintje geboren was, waren de kersverse ouders in de zevende hemel. Kathleen zei tegen The Sun: “We voelen ons nu als één grote familie en het is werkelijk prachtig.”

Als tiener werkte Jack als bediende in een autogarage en hij vertelde dat hij geschokt was door de zwangerschap, maar tegelijkertijd “trots” was omdat hij zijn kind heeft verwelkomd in de wereld.

“Jack vertelde dat het een enorme verrassing was toen Kathleen in de slaapkamer begon te bevallen.”

Het was allemaal best wel surrealistisch. “Hij zei dat geen van zijn vrienden hun eigen baby’s ter wereld heeft gebracht.”

Een jonge vader, vol trots, zei: “Na het was even in shock, maar ben trots op mezelf dat ik het gedaan heb.”

Kathleen verklaarde dat ondanks zijn jeugdige leeftijd, het leeftijdsverschil haar helemaal niet dwarszit en dat ze zich nog jong van hart voelt.

Ze verklaarde: “Jack is echt heel volwassen voor zijn leeftijd. Hoewel we een leeftijdsverschil hadden, konden we het goed met elkaar vinden.

Mijn zwangerschap ging heel goed en Jack was echt verrast toen hij de twintigwekenecho zag.

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder