-

Nieuwste

Vreselijk: Fien (23) vertrok gistermorgen vrolijk naar het werk, maar kwam niet meer thuis

In het centrum van Waregem, België, heeft een tragisch 0ngeval plaatsgevonden waarbij een 23-jarige vrouw het leven verloor.

Fien was op weg naar haar werk toen ze onder een achteruitrijdende vuilniswagen terechtkwam, met fatale gevolgen.

Het 0ngeval vond plaats rond 07.30 uur in de Processiestraat. De vuilniswagen reed achteruit om een andere straat in te slaan.

Twee collega’s van de chauffeur regelden het verkeer, maar door de d0de hoek zag niemand dat Fien naderde. De jonge vrouw belandde onder de vrachtwagen.

De vrachtwagen stopte onmiddellijk, en omstanders snelden toe om Fien onder de wagen vandaan te halen en te proberen haar te rean!meren.

Ze werd naar het AZ Groeninge z!ekenhuis in Kortrijk gebracht, maar alle hulp kwam helaas te laat.

De chauffeur en zijn collega’s bleven ongedeerd maar waren diep geschokt door het incident.

De straat wordt veel gebruikt door fietsende jongeren die naar school gaan, en de omgeving werd geruime tijd afgesloten voor verkeer.

Familie, vrienden en collega’s zijn diepbedroefd. Fien’s verloofde, Glenn B., deelde zijn verdriet op Facebook: “Geen woorden, geen zinnen, gewoon pure stilte.

Vrolijk vertrok je naar je werk, maar je bent er nooit aangekomen. Jouw leven, ons leven in een klap weg. De mooiste ster aan de hemel.

Jij blijft bij mij voor altijd.” Fien en Glenn waren 3,5 jaar samen en waren sinds vorig jaar augustus verloofd.

Fien, afkomstig uit Vlaams-Brabant, had deze zomer haar diploma behaald als interieurarchitecte en was naar West-Vlaanderen verhuisd voor de liefde en werk.

We wensen alle betrokkenen veel sterkte met dit tragische verlies.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder