-

Economie

Patty Brard barst in tranen uit: “Dit is veel zwaarder dan mensen denken”

Patty Brard heeft het zwaar te verduren nadat ze een nare opmerking las over zichzelf op de Instagram-pagina van Humberto Tan. Ze zegt: “Ik heb een ware hel doorgemaakt.”

Faillissement
Patty Brard mag dan veel dingen over zich horen, maar ze blijft onverminderd in de schijnwerpers staan.

In 1993 werd ze failliet verklaard, het gevolg van diverse gefaalde ondernemingen die op naam van haar toenmalige partner stonden.

Hierdoor bleef zij achter met een schuldenlast van maar liefst 2,7 miljoen euro.

Afschuwelijk
Hoewel het verhaal over haar faillissement al vaker is verteld, namen Patty en Humberto Tan het in de rubriek ‘Back Home’ van zijn talkshow op zich om enkele locaties uit haar verleden te bezoeken. Ze bezochten ook de woning waar Patty destijds failliet ging.

Patty herinnert het zich nog goed. Ze zegt: “Toen vroeg iemand aan mij: ‘Is dit uw handtekening?’ Het was verschrikkelijk, maar ik ben ook trots dat ik nu hier zit en het heb overleefd.”

Om die reden is ze verontwaardigd over een nare reactie die ze tegenkwam op Humberto’s Instagram-pagina.

Iemand schreef: ‘Moeten we weer naar dat huis kijken? We weten het nu wel.’ Hierover zegt Patty: “Dan denk ik: jij weet het dus niet. Jij weet niet door welke hel ik ben gegaan.”

Duistere periode
Patty beweert dat ze een duistere periode heeft doorgemaakt. Ze verklaart: “Ik was verantwoordelijk, maar wanneer je in Nederland failliet gaat, verschijnt er een curator die per uur wordt betaald.”

Ze vervolgt: “Een curator probeert een faillissement zo lang mogelijk te rekken, want daar verdient hij goed aan.

Daarom heeft het tien jaar geduurd. De belastingdienst wordt als eerste betaald, gevolgd door de curator en dan pas de schuldeisers.

In de tussentijd mag je niets!”
Voor iedereen die ooit negatieve opmerkingen maakt over Patty: wees gewaarschuwd, want zij waardeert het niet, vooral omdat je niet weet wat zij allemaal heeft moeten doorstaan.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder