-

Nieuwste

Samantha de Jong nauwelijks herkenbaar na drastische make-over

Samantha de Jong

Samantha de Jong heeft het de afgelopen tijd niet echt makkelijk gehad. Vorige week nog gingen pooiers aan de haal met haar hondje. Begin februari is ze ook opgepakt met haar nieuwe vriend Robbie. Ondertussen bood ze ook haar excuses aan haar geliefden aan. Om het roer om te gooien besloot Barbie te gaan voor een compleet nieuwe look.

Iedereen herkent Samantha aan haar lange, blonde lokken. Nu vond de realityster dat het tijd was om drastisch te veranderen. Ze verfde haar haren namelijk chocoladebruin en ze is nog nauwelijks herkenbaar. Trots deelt ze haar nieuwe kapsel op Instagram.

Samantha postte een kiekje samen met haar tante. “Gezellig op pad met m’n tante / 2de mama❤️?. En ik heb een nieuwe look?”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha? (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha? (@samantha_de_jong29)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder