Connect with us

Nieuwste

Samantha de Jong nauwelijks herkenbaar na drastische make-over

Samantha de Jong

Samantha de Jong heeft het de afgelopen tijd niet echt makkelijk gehad. Vorige week nog gingen pooiers aan de haal met haar hondje. Begin februari is ze ook opgepakt met haar nieuwe vriend Robbie. Ondertussen bood ze ook haar excuses aan haar geliefden aan. Om het roer om te gooien besloot Barbie te gaan voor een compleet nieuwe look.

Iedereen herkent Samantha aan haar lange, blonde lokken. Nu vond de realityster dat het tijd was om drastisch te veranderen. Ze verfde haar haren namelijk chocoladebruin en ze is nog nauwelijks herkenbaar. Trots deelt ze haar nieuwe kapsel op Instagram.

Samantha postte een kiekje samen met haar tante. “Gezellig op pad met m’n tante / 2de mama❤️🥰. En ik heb een nieuwe look😍”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)