-

Economie

Net binnen | René Froger verkeert in zorgwekkende toestand

René en Natasja Froger, bekend om hun prominente aanwezigheid in de Nederlandse entertainmentwereld, stonden onlangs voor een ingrijpende verandering in hun persoonlijke leven.

Het echtpaar had aanvankelijk plannen om hun riante villa in het Gooi te verkopen en kleiner te gaan wonen, maar deze plannen hebben recentelijk een andere wending genomen.

Achtergrond van René Froger
René Froger, een beroemde Nederlandse zanger en een van de oprichters van De Toppers, heeft een succesvolle muzikale carrière achter de rug en wordt beschouwd als een van de bestverkochte artiesten van Nederland.

Hij is al sinds 1991 getrouwd met Natasja en samen hebben ze twee kinderen: Maxim en Didier.

Daarnaast heeft Froger ook nog twee kinderen uit een vorig huwelijk, namelijk Natascha en Danny. Bovendien zijn ze inmiddels trotse grootouders geworden.

Twijfels over de verhuizing
In eerste instantie leken de verhuisplannen, die oorspronkelijk voortkwamen uit Natasja’s wens, vast te staan.

Echter, naarmate het verhuisproces vorderde, begon René steeds meer angst te voelen bij het idee om hun langdurige thuisbasis te verlaten.

Met 28 jaar geschiedenis in de villa begon hij te twijfelen aan de ingrijpende verandering die hen te wachten stond.

Compromis en toekomstvisie
Na het besef van René’s zorgen en slapeloze nachten, besloot het echtpaar hun plannen te heroverwegen.

Ze hebben nu gekozen voor een compromis door hun huidige woning te renoveren. Dit omvat onder andere het installeren van een nieuwe keuken en het aanpassen van het kleurenschema.

Het echtpaar is tevreden met deze nieuwe regeling en kijkt uit naar verdere jaren in hun geliefde thuis, dat nu volledig is aangepast aan hun huidige behoeften en smaak.
Frogers

Wil je René en Natasja veel succes wensen met hun aangepaste plannen (aangezien we allemaal weten hoe uitdagend verhuizen kan zijn)? Laat dan je wensen achter in de reacties op onze Facebookpagina!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder