-

Algemeen

John (70) krijgt een triest geschenk van zijn werkgever na 42 jaar trouwe dienst.

De 70-jarige John uit het Californische Sunol verovert momenteel het internet. Na een indrukwekkende carrière van 42 jaar bij hetzelfde bedrijf vond hij het tijd om met pensioen te gaan.

Pensioen
John had maar liefst 42 jaar lang zijn toewijding aan hetzelfde bedrijf gegeven. Zijn beloning voor deze buitengewone toewijding was echter ongelooflijk teleurstellend.

Zijn werkgever besloot hem te belonen met een barbecuefeestje en een cadeaubon ter waarde van 20 dollar. Een magere beloning voor 42 jaar trouwe dienst!

Een van John’s collega’s, Soniah, keek met verbazing naar deze beloning en besloot er een video over te maken op TikTok. Sindsdien is het verhaal van John viraal gegaan.

Crowdfunding
Nadat honderden mensen hadden gereageerd op de video, startte Soniah een GoFundMe-campagne om geld in te zamelen voor John. Het (niet nader genoemde) bedrijf kreeg veel kritiek te verduren.

Volgens Soniah was John een bijzonder betrouwbare en enthousiaste medewerker. Hij kwam 42 jaar lang dagelijks met de bus naar zijn werk en had nog lang niet met pensioen willen gaan.

“In een tijd waarin jobhoppen steeds populairder wordt bij de jongere generatie, bleef John loyaal. Hij was een waardevolle kracht.”

Op de GoFundMe-pagina schreef ze dat John geen vrouw of kinderen heeft, maar wel een neefje waar hij dol op is.

“Laten we John wat gezelschap bieden of iets om te doen, zodat hij weet dat hij geliefd is,” aldus Sonia op de donatiepagina.

Wereldwijde steun
Het verhaal van Soniah verspreidde zich over de hele wereld, en mensen van over de hele wereld begonnen te doneren.

Monica Cole schreef: “Hey John, ga lekker ontspannen! Maak een reis met je neefje naar Disneyland!”

Benjamin Jones uit Sydney, Australië, haalde een gedicht aan van Dylan Thomas genaamd ‘Do not go gently into that good night’.

Dit ontroerende gedicht moedigt mensen aan om juist aan het einde van hun leven te genieten en te vieren.

De GoFundMe-pagina heeft inmiddels bijna 38.000 euro opgehaald voor John. Op woensdag werd John beheerder van de pagina en kreeg hij toegang tot de donaties. Hij was er stil van.

@m3nta11y1ll1

A true legend. If you didnt hear the full story from my page, do not belive anything else. Day 1s have know we did this together start to finish. Spotlight on the Donors !!! Great work !!! ♥️????

♬ original sound – DJ Soniahchand ?

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder