-

Economie

Jet de Nijs deelt zeer emotioneel nieuws over Rob de Nijs: ”De kans is er”

Rob de Nijs, die de afgelopen tijd uit het publieke oog is verdwenen, zou binnenkort wel eens kunnen terugkeren.

Dat heeft zijn vrouw Jet onlangs laten weten aan Shownieuws, tijdens een gesprek over de Televizier-Ster-Impact-prijs.

Vorige week schoof Jet aan bij Humberto, waar werd aangekondigd dat Rob de Nijs genomineerd is voor de Televizier-Ster-Impact-prijs vanwege zijn afscheidsconcert dat hij vorig jaar gaf.

Tijdens de uitzending werd een mooie videoboodschap van de zanger vertoond.

Het afscheidsconcert werd in december vorig jaar uitgezonden op Omroep Max. De prijsuitreiking vindt volgende week plaats, en Jet heeft aangegeven dat ze aanwezig zal zijn.

Ze vertelde aan Shownieuws dat er een kans bestaat dat haar man Rob ook mee zal gaan. “Hij kan heel misschien mee. Ze moeten nog even kijken, maar het is zeker niet uitgesloten,” aldus Jet.

Als Rob besluit mee te gaan, zou dit zijn eerste publieke verschijning zijn sinds mei 2022.

De 80-jarige zanger lijdt aan de z!ekte van Parkinson en werd in april van dit jaar opgenomen in het z!ekenhuis nadat hij zich plotseling 0nwel voelde tijdens een televisieoptreden.

Na enkele weken in het z!ekenhuis en een verblijf in een reval!datiecentrum is hij nu al een tijdje thuis.

Het gaat gelukkig goed genoeg met hem dat hij mogelijk volgende week weer te zien zal zijn op het evenement.

Het nieuws dat Rob de Nijs mogelijk weer in de schijnwerpers zal staan, zal ongetwijfeld veel van zijn fans verheugen.

De legendarische zanger heeft gedurende zijn lange carrière een indrukwekkend oeuvre opgebouwd en een trouwe schare bewonderaars vergaard.

Rob de Nijs heeft al eerder openlijk gesproken over zijn strijd tegen de z!ekte van Parkinson en de uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Zijn vastberadenheid om betrokken te blijven bij de muziekwereld en zijn publiek te blijven inspireren, is bewonderenswaardig.

Het is nu afwachten of Rob de Nijs daadwerkelijk aanwezig zal zijn bij de prijsuitreiking en of hij eventueel een toespraak zal houden.

Ongetwijfeld zullen velen hopen op een glimp van de geliefde artiest en willen ze hem de erkenning geven die hij verdient voor zijn indrukwekkende bijdrage aan de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder