-

Economie

Enige kleinzoon Elvis Presley op 27-jarige leeftijd overleden.

Benjamin Keough, de enige kleinzoon van Elvis Presley, is overleden op 27-jarige leeftijd. TMZ meldt dat hij zich van het leven beroofd zou hebben.

De zoon van Lisa Marie Presley maakte net als zijn vader Danny Keough muziek. In 2009 kreeg hij een platencontract. Verder was hij ook in enkele films te zien. De voorbije jaren leed Benjamin een meer teruggetrokken bestaan, ver weg van de schijnwerpers.

De kleinzoon van de King is wel nog gezien op enkele evenementen op het landgoed van zijn opa, Graceland. Drie jaar geleden was hij er om de veertigste sterfdag van Elvis te herdenken.

Enkele weken geleden postte Lisa Marie nog een kiekje met haar vier kinderen. Naast Benjamin en Riley is er ook nog een tweeling van elf, Finley en Harper. Het enige kind van Elvis Presley schreef bij de foto: “Leeuwenmama met haar welpjes.”

View this post on Instagram

Mama Lion with cubs ❤️?????

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder