-

Economie

Kinderen zien elkaar voor het eerst terug nadat hele gezin omkomt bij auto-ongeluk.

Samen met hun ouders, twee maanden oude zusje en twee broertjes waren de vijfjarige Zachary en zijn achtjarige zus Angie betrokken bij een zwaar auto-ongeluk. Het jongste zusje en de ouders kwamen helaas om het leven. Nu blijven de drie kleine kinderen alleen achter en moeten ze deze tragedie samen verwerken.

Jim en Krisa Klemens waren met hun vijf kinderen onderweg naar huis toen ze op 7 april 2018 een ongeluk kregen.

De bestuurder van de andere auto verloor de controle over het stuur en reed in de verkeerde richting. Daarna knalde ze op de auto van het gezin. De vrouw en haar zoontje van één liepen zware verwondingen op, maar zouden herstellen.

Maar de ouders en de twee maanden oude baby kwamen om het leven.

Zachary (5) wilde in een rolstoel zijn zusje Angie zien.

Ze lagen naast elkaar in bed en hielden handjes vast. De twee vertonen nog duidelijke littekens van het ongeluk.

Broer Nicholas (2) kwam er vanaf met enkele schrammen. Met Wyatt (4) was het slechter gesteld, maar hij onderging een miraculeus herstel.

Het eerste wat Angie vroeg toen ze wakker werd uit coma, was om haar broertjes te mogen zien. Het meisje wilde er zeker van zijn dat ze het goed stelden.

Hun tante Teresa Burrell vertelde later op Facebook: “We zijn de ziekenhuismedewerkers ontzettend dankbaar die deze kinderen steunen en hielpen.”

Hopelijk helpt de band tussen de kinderen om deze tragedie te verwerken. We wensen deze kleintjes ontzettend veel kracht en sterkte. Laten we hen een hart onder de riem steken door ze te overladen met hartjes!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder