-

Economie

Ingreep bij André Hazes jr. mislukt totaal: ”Wat lelijk!”

André Hazes lijkt tegenwoordig opvallend aanwezig te zijn in de media, met regelmatige verschijningen op televisie.

Ondanks dat zijn muziek momenteel niet erg populair is, is hij bezig met verschillende andere projecten om relevant te blijven en niet in de vergetelheid te raken.

Streaming Successen
Vanmorgen, terwijl hij onderweg was naar Schiphol, nam de zanger een video op in zijn auto om zijn nog overgebleven fans te bedanken.

Hij deelde dat hij onlangs de mijlpaal van drie miljoen streams heeft bereikt en drukte zijn oprechte blijdschap daarover uit.

“Ik ben echt heel blij hiermee. Ik ben er echt trots op, en ik wil jullie bedanken,” zei hij.

Hij voegde eraan toe: “De muziek die ik maak, komt overeen met wie ik ben, en blijkbaar past het ook bij jullie. Dus bedankt voor jullie steun.”

Opvallende Verandering
Wat vooral opvalt, is de opvallende verandering in het uiterlijk van André Hazes.

Hij heeft opvallende streepjes in zijn wenkbrauwen laten scheren, een trend die populair was in de jaren negentig en tegenwoordig af en toe bij tieners wordt gezien.

Deze opvallende keuze heeft echter veel reacties uitgelokt van zijn volgers, waarbij sommigen lachen om zijn nieuwe look.

Een persoon merkt op: “Hahaha, het past totaal niet bij jou.” Anderen wijzen erop dat hij de leeftijd van 16 jaar al lang is gepasseerd.

Wat echter opvallend is, is dat vrijwel niemand zich lijkt te concentreren op zijn muzikale prestaties of streams.

In plaats daarvan lijken mensen gefixeerd te zijn op zijn verandering in uiterlijk, wat heeft geleid tot een overweldigende hoeveelheid spot voor de zanger.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder