Connect with us

Diertjes

Therapiepaard getrakteerd op privéconcert en zijn reactie gaat viraal.

Het leven van het therapiepaard Beau staat in het teken van het helpen van anderen. Nu was het eindelijk tijd om eens goed in het zonnetje te zetten!

De eigenaar van Beau, Sam Slodowith, heeft een heel bijzondere band met haar paard. Beau bracht in haar leven heel wat troost en vreugde. Dat is precies wat het paard tijdens haar therapiesessies aan anderen laat voelen.

Beau helpt mensen om te genezen. Omdat hij zich altijd zo inzet voor mensen, wilde Sam hem verrassen met iets speciaals. Daarom contacteerde ze een vriend die muzikant is. Robin Parrish werd uitgenodigd om speciaal voor Beau op te treden. En het paard genoot met volle teugen!

Sam onthulde aan The Dodo dat het een onvergetelijke ervaring was: “Hij vond het heel leuk en wilde duidelijk zo dichtbij mogelijk zijn.”

Het privéoptreden was niet alleen bedoeld als cadeau, maar ook een manier om mensen de goede inborst van het dier te tonen.

De eigenares legde uit: “Ik wil dat mensen de diepte zien waarin dieren kunnen voelen en communiceren.” Sam, en samen met haar nog ontelbare mensen, hebben veel te danken aan het paard.

Geniet hieronder van dit bijzondere moment!