Connect with us

Economie

Danny Vera deelt na vier jaar eindelijk heuglijk nieuws.

Danny Vera (43) is in de zevende hemel. Op Instagram kondigde de zanger namelijk aan dat hij eindelijk vader gaat worden! Hij deelde het nieuws met een prachtig kiekje van hem en zijn echtgenote Escha (35).

Lang moeten wachten

Bij de foto waarop hij het boek ‘The Dad’ vasthoudt, schreef de zanger: “Je liet ons bijna vier jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera-familie.”

De felicitaties onder de post lieten niet lang op zich wachten. Het regent positieve berichten en iedereen is ontzettend blij voor de zanger.

Danny en Escha stapten in 2013 in het huwelijksbootje. Escha is ook de manager van Danny en ze regelt zijn tournees en optredens. Ze leerden elkaar zestien jaar geleden kennen en Danny zegt dat hij zijn succes helemaal aan haar te danken heeft. Eerder vertelde hij aan weekblad Story: “Toen we elkaar net leerden kennen, had ik geen stuiver. Ze is dus niet op mijn geld afgekomen. Er was namelijk niets. We hebben dit dus echt samen opgebouwd. Voor de rest hebben we niemand nodig.”