-

Economie

André Hazes verrast iedereen met opwindend nieuws over gezinsuitbreiding!

Op Bonaire was André eerst resoluut: “Geen hond erbij!” Maar Monique had andere plannen en wilde naar de hondenopvang om te zien hoe het met de dieren op het eiland gesteld was. André’s hart smolt al snel voor een viervoetige vriend.

Hij schrijft: “Mijn hart was gestolen. Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht, kon ik me niet voorstellen dat hij in een ander huis zou belanden dan het mijne in Wilnis.”

André deelde een kort filmpje waarin te zien is hoe hij de hond Robbie aait.

“Na een week goed te hebben nagedacht, heb ik besloten dit vriendje mee naar huis te nemen. Dré, Gioia en Frenkie hebben er een broertje bij! Welkom bij de familie, Robbie!”

Géén baby op komst, maar wel op de planning

Hoewel velen misschien dachten dat André en Monique de aankondiging van een tweede kind deden, is dat op dit moment nog niet het geval.

Wel staat gezinsuitbreiding op de planning. André heeft onlangs aangegeven opnieuw vader te willen worden, iets waar Monique ook voor openstaat.

Zwanger worden via natuurlijke weg wordt voor Monique, bijna vijftig, een uitdaging.

Het zou kunnen gebeuren via een ICSI-traject of met behulp van een draagmoeder.

Kaartverkoop voor comebackconcert verloopt stroef

André staat binnenkort in de Ziggo Dome voor zijn comebackconcert. Helaas verloopt de kaartverkoop niet zoals gehoopt.

Tickets worden nu tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden, en sommige worden zelfs gratis weggegeven.

Ook zijn recente album is snel gedaald in de hitlijsten. Het album kwam binnen op de vierde plaats, maar na twee weken staat het niet meer in de top 100.

Er zijn geruchten dat er flink betaald is om een hoge plek in de hitlijsten te bereiken, maar dit zijn niet meer dan speculaties.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder