Connect with us

Diertjes

Van orkaan gered eekhoorntje heeft eigen knuffel die ze nooit meer wil loslaten.

Orkaan Isaac was ook voor Jill het eekhoorntje een vreselijke tragedie: ze werd uit haar nestje geslingerd. Gelukkig voor het beestje werd ze gered door een vriendelijke familie. Het idee was om haar op krachten te laten komen en terug vrij te laten. Maar Jill had andere plannen.

Het slimme beestje besefte dat het leven bij haar nieuwe familie nog niet zo slecht was. Meer nog, ze had het uitstekend naar haar zin.

Dat is ondertussen zeven jaar geleden. Het eekhoorntje is nu een volwaardig familielid en ze stelt het voortreffelijk.

Haar familie verwent fans van over de hele wereld met schattige kiekjes van het eekhoorntje. En ze heeft zo’n vertederende outfits!

Pluchen vriendje

En wanneer het tijd is voor een dutje, dan komt de trouwe teddybeer van het beestje op de proppen! Het pluchen beest is haar favoriete slaapmaatje en ze vindt het heerlijk om er tegenaan te knuffelen en het stevig tegen haar lichaam aan te drukken.

De witte teddybeer past gewoon perfect in haar handjes. Jill doet niets liever dan gezellig met hem knuffelen.

Ze is ook heel trots op haar vriendje, want ze poseert gewillig met hem voor de camera. Ze zijn zo’n schattig duo wanneer ze samen dutjes doen.

Dit bewijst nog maar eens dat eekhoorns echt intelligente dieren zijn. Er zijn zelfs eekhoorns die uit je hand komen eten!

Het beestje is altijd wel te vinden voor nieuwe avonturen met haar geliefde baasjes. Maar wel alleen als ze niet druk bezig is met dutjes doen met haar pluchen vriendje!