-

Diertjes

Van orkaan gered eekhoorntje heeft eigen knuffel die ze nooit meer wil loslaten.

Orkaan Isaac was ook voor Jill het eekhoorntje een vreselijke tragedie: ze werd uit haar nestje geslingerd. Gelukkig voor het beestje werd ze gered door een vriendelijke familie. Het idee was om haar op krachten te laten komen en terug vrij te laten. Maar Jill had andere plannen.

Het slimme beestje besefte dat het leven bij haar nieuwe familie nog niet zo slecht was. Meer nog, ze had het uitstekend naar haar zin.

Dat is ondertussen zeven jaar geleden. Het eekhoorntje is nu een volwaardig familielid en ze stelt het voortreffelijk.

Haar familie verwent fans van over de hele wereld met schattige kiekjes van het eekhoorntje. En ze heeft zo’n vertederende outfits!

Pluchen vriendje

En wanneer het tijd is voor een dutje, dan komt de trouwe teddybeer van het beestje op de proppen! Het pluchen beest is haar favoriete slaapmaatje en ze vindt het heerlijk om er tegenaan te knuffelen en het stevig tegen haar lichaam aan te drukken.

De witte teddybeer past gewoon perfect in haar handjes. Jill doet niets liever dan gezellig met hem knuffelen.

Ze is ook heel trots op haar vriendje, want ze poseert gewillig met hem voor de camera. Ze zijn zo’n schattig duo wanneer ze samen dutjes doen.

Dit bewijst nog maar eens dat eekhoorns echt intelligente dieren zijn. Er zijn zelfs eekhoorns die uit je hand komen eten!

Het beestje is altijd wel te vinden voor nieuwe avonturen met haar geliefde baasjes. Maar wel alleen als ze niet druk bezig is met dutjes doen met haar pluchen vriendje!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder