-

Nieuwste

Vader duwt al zijn kinderen onder de trein: 3 kinderen d00d

De slacht0ffertjes, slechts 4, 6 en 8 jaar oud, werden op slag d00d onder de trein aangetr0ffen.

De vader ging onmiddellijk na de gr*welijke daad op de vl*cht maar werd later door de autoriteiten gearr*steerd.

Deze hartverscheurende gebeurtenis vond plaats voor de ogen van gesch0kte 0mstanders, die de p0litie op de hoogte brachten en slacht0fferhulp kregen aangeboden om de tra*matische ervaring te verwerken.

De lokale bevolking was diep geraakt door deze traged!e en heeft met verbijstering gereageerd op de acties van de vader.

Volgens berichten in Egyptische media zou de vader, een 50-jarige chauffeur, al geruime tijd aan ge*stelijke problemen hebben geleden en reeds een jaar in behandeling zijn geweest.

De man was de laatste tijd niet meer op zijn werk verschenen, wat een teken was van zijn verslechterende toestand.

Uit verder onderzoek is gebleken dat hij op de dag van het inc!dent zijn vrouw een bericht had gestuurd waarin stond dat ze de kinderen mee moest nemen naar de dierentuin.

Deze tragische gebeurtenis werpt een schijnwerper op de mentale gezondheidskwesties waarmee mensen wereldwijd te maken hebben en benadrukt de n00dzaak van tijdige behandeling en ondersteuning voor degenen die w0rstelen met psych!sche problemen.

Het is een trieste herinnering aan de cruciale rol die geestelijke gezondheidszorg speelt in het voorkomen van dergelijke afschuwel!jke daden en het beschermen van de meest kw*tsbaren in de samenleving.

De gemeenschap in Mallawi, net als mensen over de hele wereld, r0uwt om het verlies van deze 0nschuldige kinderen en de sch0kkende omstandigheden van hun d00d.

Het inc!dent zal ongetwijfeld de aandacht vestigen op de noodzaak van maatregelen om psych1sche problemen vroegtijdig te herkennen en te behandelen, en om te zorgen voor een veilige omgeving voor kinderen en gezinnen die met deze uitdagingen worden geconfr0nteerd.

De autoriteiten zullen het onderzoek naar dit vresel!jke inc!dent voortzetten en er zal worden geprobeerd om te begrijpen wat er in de geest van de vader is omgegaan op dat fatale moment.

Daarnaast is het van groot belang dat er in de nasleep van deze tragedie maatregelen worden genomen om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren en om families in nood te ondersteunen, zodat soortgelijke inc!denten in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder