-

Economie

‘Jan Dulles bedr!egt vriendin aan de lopende band, zelfs tijdens de zwangerschap’: ”Smerige le*genaar”

Jan Dulles, lid van de Volendamse zanggroep 3JS, staat momenteel in het middelpunt van een controverse.

Op Instagram deelt Yvonne Coldeweijer mee dat Dulles een “mega bedr!eger” is die voortdurend ontrouw is aan zijn vriendin Caroline.
Jan Dulles

Sterker nog, zijn vriendin zou hem herhaaldelijk betrapt hebben.

Coldeweijer schrijft: “Afgelopen zomer nam Jan contact op met een vrouw waarmee hij eerder een affaire had gehad.

Twee dagen later ontdekte Caroline dit en nam contact op met deze vrouw. Ik heb de screenshots hiervan gezien.”
Jan Dulles

Coldeweijer gaat verder: “Dit gebeurde twee of drie maanden geleden. Caroline vroeg via Instagram DM aan die vrouw om screenshots van het gesprek tussen Jan en haar te sturen.
Jan Dulles

Die vrouw gaf aan dat ze die had verwijderd. Toen vertelde Caroline haar dat zij en Jan uit elkaar zijn! (SCHOKKEND!)” aldus Yvonne.
Jan Dulles

“Die vrouw vertelt Caroline hoe het gesprek verliep (oude herinneringen ophalen) en Caroline stuurt haar: ‘Hij is een vuile le*genaar.
Jan Dulles

Ik heb hier geen zin meer in. Genoeg meegemaakt.’ Yvonne is geschokt en vraagt zich af hoe vaak Caroline Jan al betrapt heeft op vre*mdgaan.

Volgers sturen Yvonne daarop berichten dat Jan ‘hier bekend om staat in Volendam’ en dat veel mensen hiervan op de hoogte zijn.

“Jan heeft vorig jaar oktober in het openbaar staan zoenen met Mel Jonk, zangeres van Mell & Vintage Future,” weet een ‘informant’ van Yvonne haar te melden.

Maar het wordt nog erger, want Yvonne krijgt ook een bericht van iemand die beweert dat Jan is vre*mdgegaan toen Caroline zwanger was van hun zoon James.

Deze persoon vermeldt zelfs de naam van de vrouw waarmee Jan Dulles een affaire zou hebben gehad.

Yvonne sluit haar bericht af door te vermelden dat ze van meerdere bronnen heeft gehoord dat ze wist dat Jan een vre*mdganger was tijdens eerdere relaties.
Jan Dulles

“Ze was er zelf een van.” Dit zijn zeer heftige beweringen, lees hieronder meer.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder