-

Economie

Emile Ratelband deelt triest nieuws: ”Mijn zoontje is al weken verm!st”

Emilio, de vijftienjarige zoon van de bekende Nederlander Emile Ratelband, wordt vermist sinds 23 augustus, zo hebben zijn vader en de p0litie in een gezamenlijke verklaring aangekondigd.

Deze verm!ssing heeft tot bezorgdheid geleid en de familie en autoriteiten doen er alles aan om hem te vinden.
Emile Ratelband

Emilio, die soms de naam ‘Andrew van Buren’ gebruikt, werd voor het laatst gezien in Laren, maar sinds die dag ontbreekt elk spoor van hem.

Zijn vader, Emile Ratelband, heeft publiekelijk zijn zorgen geuit en benadrukt dat de p0litie actief op zoek is naar zijn zoon.

Ondanks hun inspanningen heeft de zoektocht tot op heden helaas niet tot resultaten geleid.

Emile Ratelband, een bekende persoonlijkheid in Nederland, heeft in de loop der jaren een gecompliceerd gezinsleven gehad.
Emile Ratelband

Hij is twee keer getrouwd geweest en heeft in totaal negen kinderen uit vier verschillende relaties.

Sinds 2021 woont hij in Thailand en heeft hij voogdij gehad over zijn kinderen, na jarenlange geschillen met de moeder van zijn kinderen, Moon, van wie hij inmiddels gescheiden is.

Het lijkt erop dat Emile Ratelband sinds de afgelopen twee jaar de voogdij over al zijn kinderen heeft.

De verdwijning van Emilio heeft zijn vader en familieleden radeloos achtergelaten.

Emile Ratelband heeft nu een beloning van 5.000 euro uitgeloofd voor degene die met de cruciale tip komt om Emilio te vinden.
Emile Ratelband

De wanhoop en angst van de familie zijn begrijpelijk, en ze hopen dat de gouden tip snel komt om hun geliefde Emilio veilig terug te brengen.

Emilio werd voor het laatst gezien op 23 augustus in Laren, en sindsdien is er geen enkel teken van hem geweest.

De p0litie is actief betrokken bij het onderzoek naar zijn verdw!jning en heeft publiekelijk gevraagd om hulp en informatie van het publiek.

Als je enige informatie hebt over de verdwijning van Emilio of weet waar hij zich bevindt, word je dringend verzocht contact op te nemen via [email protected] of te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844.

Elke aanwijzing kan van onschatbare waarde zijn om Emilio veilig terug te brengen naar zijn familie, die wanhopig wacht op zijn terugkeer.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder